Gift Ideas | Arată-ți grija pentru cei dragi

edit DSC_0211

Nivea Gifts Packages 

Când ai o listă interminabilă de persoane dragi cărora Moșul va trebui sa găsească loc cadourilor lor sub bradul tău, misiunea de a-i mulțumi pe toți devine din ce în ce mai… imposibilă. Avem mare noroc cu companiile care an de an se gândesc cum noi rămânem fără idei și sar în ajutorul nostru de fiecare dată. De data aceasta este rândul Nivea să ne ajute, având pachete promoționale care să mulțumească pe oricine, inclusiv pe cei mai pretențioși dintre noi! Când eu am primit plăsuța cu cele trei pachete, am știut deja numele cui va fi trecut pe cartonaș!

Cadoul din partea lor a sosit împreună cu câteva fotografii printate care m-au bucurat atât de mult încât nu vă puteți imagina! Sunt o fană a fotografiilor, luna aceasta am printat peste 250 dintre amintirile de peste an și nu am de gând să mă opresc. Puteți lua și voi exemplu și pe lângă pachetul pe care l-ați gândit pentru cei dragi, adăugați o fotografie reprezentativă – cu voi, cu ei, sau cu persoanele foarte dragi lor. Sigur veți da lovitura! 🙂

edit DSC_0218

Nici nu am avut timp să mă hotărăsc cui sa dăruiesc pachetul SENSITIVE PREMIUM căci prietenul meu a pus ochii pe borsetă și întregul său interior. How could I say no? A fost încântat chiar și de crema hidratantă cu multiple beneficii pentru întreg corpul, ceea ce a fost o mirare pentru mine!

NIVEA BLUE CARE | NIVEA EXPERT CARE

De mai bine de un an vă vorbesc despre compania mea preferată când vine vorba de îngrijirea tenului, așadar nu ar trebui să vă mire că cunoșteam beneficiile pentru majoritatea produselor. Apa micelară a rămas desigur în posesia mea, la fel și balsamul de buze, și chiar îmi va fi greu să mă despart de borsetuțele girly pe care le-am primit, căci sunt atât de drăguțe și încăpătoare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s