Atelierul #neplictisitor de ciocolată HEIDI

Outfit Details – Shirt – Rosegal . Pants – Zara . Shoes – Stradivarius

Mi-ar plăcea să cred că nu sunt chiar o împătimită. însă când aud cuvântul CIOCOLATĂ rotițele încep să se învârtă și aș mânca o întreagă tabletă – desigur, am și preferințele mele, îmi păstrez limitele și încerc să nu dau în diabet, dar când se întâmplă să fii invitat la un eveniment dedicat ciocolatei, you can’t say no. 

Săptămâna trecută am participat la evenimentul organizat de Heidi în parteneriat cu Mihai Albu și pot spune doar că am fost lăsată fără cuvinte – ceea ce nu se întâmplă foarte des 🙂

 

Blog Heidi - Atelierul de ciocolata 5 oct 17 (5)

Am fost foarte încântată să văd cum se împletește relația dintre ciocolată și pantofi, cum inspirația poate veni de la ingredientele perfecte pentru o ciocolată și credeți-mă pe cuvânt că ingredientele au fost la fel de perfecte și pentru crearea unei colecții de pantofi ce ar putea fi purtați în orice moment al zilei. Perechea ce m-a dat pe spate a fost inspirată chiar din ciocolata mea preferată – cea neagră. Coincidență sau nu, sunt sigură că și vouă vă plac la fel de mult.Blog Heidi - Atelierul de ciocolata 5 oct 17 (1)Blog Heidi - Atelierul de ciocolata 5 oct 17 (3)

Spun că a fost un alt fel de atelier deoarece s-a bazat, într-adevăr, pe ideea de a fi neplictisitor. Am creat pantoful perfect de ciocolată (în viziunea mea, căci cu siguranță au fost și pantofi ornați mult mai reușit 😀 ) și am degustat fiecare ingredient în parte. Am combinat fix ingredientele pe care le ador, iar rezultatul a fost… demn de purtat! Poate data viitoare voi nimeri numărul 38, să mă simt fix ca o Cenușăreasă ce își nimerește pantoful!

Blog Heidi - Atelierul de ciocolata 5 oct 17 (7)

Blog Heidi - Atelierul de ciocolata 5 oct 17 (4)Blog Heidi - Atelierul de ciocolata 5 oct 17 (2)

În cazul în care și voi aveți o pasiune ascunsă (sau nu) pentru ciocolată, nu uitați că cei de la Heidi au și o campanie foarte drăguță. Puteți câștiga perechi de pantofi HEIDIxMihai Albu ce merită să stea la loc de cinste pentru cât de frumoși sunt! Intrați doar pe site și aflați acolo toate detaliile – #AtelierulNeplictisitor (click) .

3 thoughts on “Atelierul #neplictisitor de ciocolată HEIDI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s