Brussels | Grand Place

a (296)

Au trecut mai bine de două săptămâni de când ne-am întors din mica excursie occidentală 🙂 Am petrecut super bine, alături de oameni minunați și gândul încă mă duce acolo deși am revenit deja la vechiul program.

Având-o ca și ghid turistic pe una dintre bunele mele prietene ce este stabilită acolo de câțiva ani, a fost foarte ușor să avem la acces la cele mai tari locații. Am mâncat cele mai bune gofre, am degustat o ciocolată incredibilă, am cumpărat un mic teanc de cutii și am făcut atât de multe fotografii încât am fost uimită de cardul ce nu s-a dat înapoi de la atât de multă memorie de suportat 🙂 Aș vrea să le las pe ele să țină loc de cuvinte, însă fiind atât de multe, v-aș plictisi! Mai bine să vă arăt cum s-a văzut Bruxellesul prin ochii noștri…

This slideshow requires JavaScript.

Străzile Bruxellesului sunt pline de comori arhitecturale, îți trebuie doar puțină răbdare și ochi pentru a le vedea 🙂 Dacă ai alături și companie plăcută, așa ca mine, it’s a deal!

Vremea a ținut cu noi în toate aceste zile, chit că fiecare dimineață ne-a întâmpinat cu nori sau chiar ploaie. Cafeaua alunga de fiecare dată norii și făcea soarele să strălucească parcă și mai tare!

a (363)a (213)

Grand Place-ul este cu mult mai impunător decât în fotografiile surprinse de noi și chiar față de tot ceea ce văzusem înainte pe Pinterest ori Instagram, însă ne-am bucurat de fiecare moment, de fiecare clădire suflată parcă în aur (cum și fuseseră acum mult timp), de porumbeii ce umpleau aleile și de gălăgia aceea plină de calmitate care bucură urechile oricui are timp să asculte. 🙂

~ mai multe fotografii, gânduri și locuri așteaptă să fie văzute de voi, prin ochii mei, în postările viitoare ~

Photos By: Alexandru RANETE

4 thoughts on “Brussels | Grand Place

  1. Super fotografiile! Astept mai multe in postarile urmatoare. Se vede ca v-ati distrat si v-ati simtit bine. Ciocolata belgiana este intr-adevar atat de buna pe cat se spune?

  2. Cate kilograme ai luat in aceasta vacanta? Oricum pari de 40 kg :))) dar ma gandesc ca ai mancat tone de ciocolata si waffles. Eu asa as fi facut, fir-ar sa fie! :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s