Beauty&Care | Sunshine

DSC_0462

Beauty&Care products – Farmec 

Este ora 7.00 şi deși aş mai fi avut timp să dorm o oră, o oră şi jumătate, căldura nu mi-a dat de ales și m-a făcut să mă trezesc… Poate nu conștientizăm mereu, însă razele soarelul ne ating și în drum spre muncă, spre piață, spre metrou, nu doar pe plajă, la mare 🙂 Știu că este al naibii de greu să realizăm acest lucru, mai ales că nu putem asocia foarte bine spray-urile de protecție solară cu Bucureștiul prăfuit sau cu blocurile gri, însă reeducându-ne și folosind-o în permanență, pielea noastră ne va mulțumi înzecit. Și credeți-mă, când pielea se simte bine, acest lucru se vede.

DSC_0466

Deși am dat doar o fugă la mare anul acesta (more to come,please?), întreaga perioadă de timp am folosit sprayul de protecție solară. M-am brozat extrem de subtil (mai mult din cauza statului în apă), pielea nu m-a ținut apoi, nu m-a usturat și mai presus de toate, nu m-am „cojit”. Mie mi-a dat impresia că acționează precum un scut – o barieră împotriva razelor mai rele 🙂 Îi sunt fidelă acestui spray încă din anii trecuți, iar până acum nu m-a dezamăgit deloc!

DSC_0464

În prezent folosesc gama de șampon și balsam Gerovital TratamentEXPERT, deși din păcate nu am folosit-o integral, am mai trișat și cu alte șampoane sau măști, din curiozitatea de a vedea cum sunt acelea 🙂 Cu toate acestea, îmi place, place, place! Mirosul îmi dă senzația că sunt la un salon și cineva mă răsfață, nu că mă spăl singură în baia din casa mea 🙂 Deja cunoașteți cât de mult îmi doresc eu ca o dată la x timp să avem puțin timp de răsfăț doar pentru noi. Aceste produse intră clar la acea categorie!

DSC_0470DSC_0469

4 thoughts on “Beauty&Care | Sunshine

  1. Acum mi-am luat și eu spray-ul acesta, dar l-am ales pe cel cu SPF 10, nu prea folosesc filtre mari, deși știu că parțial greșesc, dar nu am avut niciodată probleme, mă bronzez frumos, nu mă ard, nu mă cojesc și nu mă strânge pielea. Oricum, am în permanență grijă să am SPF pe mine, chiar dacă mic.

    • Te cred, si eu am patit cu multe produse de-a lungul timpului sa constat ca desi erau laudate in toate reviewurile posibile, mie sa nu imi faca bine… it happens, fiecare are nevoi diferite 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s