Personalised Gifts & Good Thoughts

DSC_0484

Întotdeauna săptămâna trebuie să înceapă cu un gând bun. Astfel, tot restul zilelor vor curge lin, lin. Este o regulă de la care nu ar trebui să ne abatem nicicând. Totuși, te poți trezi că este miercuri, iar ziua nu este deloc așa cum ai plănuit-o. This is life! Always a surprise! Poate nu ai dormit suficient, ai vărsat cafeaua pe tine pentru că deh, nu ai avut suficientă energie să îți ridici mâna puțin mai sus, te-ai împiedicat de o treaptă, iar exemplele pot continua. Cu toate acestea, trebuie să vedem partea plină a paharului. Iar eu nu am cum să nu văd acest lucru când sunt mereu înconjurată de lucruri ce mă fac să zâmbesc. Da, vorbesc despre acele mici decorațiuni, agende, bijuterii care sunt lucrate cu atât de multă grijă încât te fac să te simți specială.

Astăzi, pentru că este miercuri și pentru că nu este o zi perfectă,am ales să vă vin în întâmpinare cu câteva idei de cadouri pentru cei dragi (sau pentru voi! căci meritați). Pe Gabriela, fata din spatele proiectului Panda Gabriela Handmade, o găsiți apăsând pe numele său 🙂 Veți da acolo de o mulțime de produse, care mai de care mai inventive, potrivite pentru toate evenimentele la care ați putea participa. În special vara! Nunți, botezuri, tăieri de moț sau petreceri aniversare. Tot ce trebuie să faci este să îi expui ideea și sigur veți ajunge la o cale de mijloc. Se poate întâmpla totuși să nu ai o idee. It’s fine, are atât de multe creații încât inspirația vine doar uitându-te la ele 🙂

DSC_0482DSC_0476

This slideshow requires JavaScript.

Și pentru că inspirația m-a lovit tare când încărcam fotografiile cu produsele pe care le-am primit de-a lungul timpului de la Gabriela, am dat o fugă pe Pinterest și am găsit câteva fotografii în care produsele sale s-ar potrivi perfect. Am I right?

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s