Beauty Tip – Honma Tokyo Products

DSC_0326

Shampoo & Hair Mask – Honma Tokyo

Știi acel moment în care simți că ai ajuns la limită, iar singurul mod în care te-ai putea calma (fără a exploda sau a bate pe cineva) ar fi să umpli cada cu spumantul preferat și cu o muzică bună pe fundal și doar să STAI!?! Dacă acest scenariu nu îți pare cunoscut, cu siguranță ești workaholic și ai nevoie de puțină odihnă – nu face rău nimănui, ba chiar din contră, munca ta, în combinație cu starea „zen” te vor face să fii nu doar productivă însă cu performanțele ridicate mult mai mult!

Imaginează-ți că ai combina acea rețetă de mai sus cu câteva produse care nu doar că sunt minunate, însă îți fac foarte bine pe termen lung. Știu, sună a fairytale dar este purul adevăr. Gama de produse Honma Tokyo a intrat în lista de produse favorite de curând, după o perioadă de testări intense, pentru a mă asigura că într-adevăr face tot ceea ce promite. Dacă nu ar fi făcut, probabil că acum ați fi citit altceva, nu articolul de pe blogul meu 🙂 

Eu am folosit șamponul în combinație cu masca de păr. Probabil că dacă aș fi folosit și balsamul, efectele ar fi fost mai rapide, însă chiar și așa rezultatele nu au ezitat să apară. Acestea sunt recomandate pentru întreținere – după ce în prealabil ai folosit tratamentele cu keratină și botox – însă am sărit peste acel pas și totuși sunt mulțumită. Prima dată când am folosit șamponul am fost foarte amuzată de textura acestuia, deoarece nu exagerez când vă spun că părea gelatină pură 🙂 cu toate acestea, face spumă la fel de abundent ca un produs din comerț, însă curăță firul de păr cu muuult mai bine. Eu întotdeauna am urmărit ca perioada dintre spălările părului să crească, căci ajunsesem să îl spăl astăzi, iar mâine deja să îl țin prins în coadă din cauza îngrășării. Oscilez acum între trei și patru zile, depinzând foarte mult și de felul în care îl usuc mai apoi, de produsele de styling pe care le folosesc șamd.DSC_0329

Masca de păr – oh, Doamne – este de vis!! Și nu glumesc! Dacă după folosirea șamponului părul nu este la fel de mătăsos și fin ca după o spălare cu ulei sau miere, după folosirea măștii, este PERFECT! Cu tot dragul aștepți apoi să se usuce.

Un alt punct demn de menționat este persistența parfumului discret. Mai ales în prima și a doua zi, părul miroase divin, fiind mai mare dragul să stai cu pletele în vânt la propriu.

This slideshow requires JavaScript.

3 thoughts on “Beauty Tip – Honma Tokyo Products

  1. Pingback: Un serial pe saptamana -13 Reasons why- | Daily Talks w/ Rocsee – Daily Talks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s