I’d Rather Be Sleeping

DSC_1226

SweatShirt –  Rosegal . Jeans – Zara . Shoes – Decathlon

Este atât de ușor să găsești spoturile potrivite pentru fotografiile pe care le ai în minte în momentul în care mergi la pas prin București. Am renunțat și la mașini, și la transportul în comun, și din Unirii până în Romană am mers încetișor cu făt-frumosul meu de mână, încercând să ne bucurăm de vremea frumoasă dar și de Bucureștiul așa cum este el – aglomerat, prăfuit, dar totuși superb. 

Deși puloverul meu nu s-a potrivit în niciun caz cu starea de spirit avută, totuși este un item ATÂT DE POTRIVIT pentru alte zeci de momente – mersul la școală, facultate, job etc 🙂 Am I right?

Am ajuns în momentul în care mă gândesc serios ca mai înainte de orice călătorie prin colțurile țării (sau ale lumii ♥) ar trebui să îmi cunosc mai bine orașul, să îl vizitez mai des, nu doar să alerg de nebună după metrouri în încercarea de a ajunge la timp unde am treabă. Am început cu plimbatul, curând voi bifa pe listă și muzeele bucureștene, parcurile care sunt atât de frumoase în perioada aceasta, și cine știe ce va mai urma 🙂  Voi încerca doar să nu îmi uit aparatul acasă, ar trebui să imortalizez tot, să vă fac și vouă poftă de plimbat!

DSC_1212

DSC_1213

Photos By : Alexandru RANETE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s