Manichiura in confortul casei tale

This slideshow requires JavaScript.

Dacă te lauzi că ai două mâini stângi sau că orice ojă ai avea pe unghii nu rezistă mai mult de o câteva ore (o zi fiind deja un record), înseamnă că mă înțelegi și sigur preferi mai degrabă o vizită la salon sau zile în șir cu unghiile naturale, fără pic de lac pe ele decât mulți nervi vărsați degeaba.

Pentru că eu înțeleg mai bine decât oricine the struggle, împreună cu cei de la Cupio am gândit să încerc un experiment pentru a vedea dacă într-adevăr, ojele calitative pot fi folosite și de neîndemânaticele ca mine 🙂 Răspunsul? Da, se poate!! Nu doar că se usucă foarte rapid (ceea ce era problema numărul 1 pentru mine) însă rezistă pe unghii mai mult decât oricare altă ojă încercată (nepunând la socoteală ojele semipermanente care trec prin niște procese îndelungate la lampă). Iată că, în confortul casei, cu un pulover foarte cozy și o cană de cappucino pe care nu ai cum să o prinzi în fotografii la cât de repede a fost devorată, în câteva minute manichiura a fost gata (imaginează-ți că am urmat toți cei trei pași, și tot am terminat foarte rapid!)

DSC_0995

  1. Nu uita niciodată de bază!

Este foarte important să știi să îți alegi întreaga gamă de produse. Nu am luat niciodată în considerare cu adevărat toată nebunia cu baza dinainte și top coat-ul de după, căci nu le vedeam folosința. Acuuuum însă…. Base coat-ul se usucă în aproximativ… 1 minut 🙂 Nu glumesc! În timp ce termini de dat mâna dreaptă, mâna stângă s-a uscat deja. Cam așa funcționează. Mult timp am folosit oja roșie fără nicio bază și credeți-mă că mi-a părut rău de fiecare dată. În special pentru ojele închise la culoare sau cu un pigment foarte puternic, este necesar să folosiți așa ceva căci daunele se văd în timp, nu pe moment, și veți ajunge să vă pară la fel de rău ca mie.

This slideshow requires JavaScript.

2. Alege culoarea potrivită!

Eu am primit din partea Cupio două nuanțe cu denumiri la fel de frumoase ca și culorile din sticluțe 🙂 Milano și Los Angeles. Am preferat să vizitez Los Angeles-ul și nu mi-a părut rău! Sclipirile sale m-au dus cu gândul direct la fotografiile pe care le tot văd pe Pinterest și m-a făcut să îmi doresc și mai mult să pornesc într-o călătorie cât mai curând (las totuși America pe altă dată)

DSC_1010

3. Finalul trebuie să fie la fel de grandios ca o încheiere de spectacol

Top Coat-ul Glossy lasă o particulă strălucitoare peste unghii și le face să pară ca noi și la câteva zile distanță (imaginează-ți că rezistă atâtea zile cât să poți vedea rezultatele despre care vorbesc 🙂 nu, nu este science fiction!). Acest top coat îmi dă impresia că sigilează cumva unghia astfel că o ferește de zgârieturi, de loviri sau de atingerile cu materialele mai puțin friendly unghiilor.

DSC_1033DSC_1028

*Reminder – Cătălina dragă, data viitoare lasă ojă doar pe unghii, unde îi este locul și curăță excesul de pe degete, ele nu trebuie îmbrăcate în sclipici de Los Angeles* 

Fetelor, dacă încă nu v-am convins, eu zic să încercați pe propriile unghiuțe efectul! Până la urmă, nici eu nu am crezut până ce nu am încercat 🙂

2 thoughts on “Manichiura in confortul casei tale

  1. Adevarul e ca pe vremea cand imi faceam unghiile acasa, cu oja clasica, nici eu nu prea acordam importanta base si topcoat-ului, desi stiam ca prelungesc durata de viata a manichiurii. Chiar am citit un articol mai devreme si spuneam ca imi e dor de schimbatul ojei la cateva zile, dar parca stau mai linistita cand stiu ca am manichiura perfecta 3 saptamani :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s