Momente de răsfăț

aDSC_0749Când te gândești la răsfăț, probabil deja ai un scenariu în minte, cu zeci de activități perfecte pentru o zi întreagă, dar dacă stai să îți analizezi agenda, cu siguranță vei renunța la tot, nu-ți vei acorda nici măcar câteva minute de liniște sufletească.

Nivea știe că ne confruntăm cu aceste probleme zilnic, că lăsăm de pe o zi pe alta momentele pentru noi și preferăm întotdeauna să îi bucurăm pe ceilalți. De aceea a creat un produs care să ne trimită într-un tărâm liniștit și zen în unul din cele mai practice momente ale zilei, peste care nu trecem niciodată, oricât de obosite am fi – dușul. 

aDSC_0738

Nu este deloc important felul în care ne petrecem ziua, dacă alergăm de colo colo cu dosare mai grele decât 5 l de apă, dacă avem de supravegheat copii ce se mișcă pe lângă noi ca niște titirezi, dacă avem de stat în frig sau de ținut mâinile doar în apă rece, acest produs este pentru noi toate. S-au dus de mult momentele în care pielea avariată nu mai avea sorți de izbândă, putem să ne simțim răsfățate chiar și când pielea este mai aspră ca o coajă de nucă. Iar mirosul pe care crema de duș îl lasă în urmă…este ca și cum te-ai scălda într-o cadă plină cu cremă Nivea.

aDSC_0758

aDSC_0740

Mai mult de atât, accesibilitatea sa, posibilitatea de a-l găsi atât de ușor în magazinele mici dar și în supermarketuri pe mine m-a câștigat. Oricât mi-ar plăcea să îmi cumpăr produse sofisticate, majoritatea sunt ori scumpe, ori pot fi comandate doar online, ori ambele variante. De ce să nu dăm o șansă și produselor care ne-au câștigat simțurile și inimile de atâția ani?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s