Sleeping Beauty

DSC_2253.JPG

Skincare products – Farmec . Sleeping Mask – Zara Home . Shirt – Answear

Today, because of the idea i’ve had a few days ago, I want to take you back in time, in those moments when everything was possible – childhood.  Farmec is one of the products my mother used to buy. Doina was actually the one and only thing you’d always find in her room. A multifunctional cream, with its special smell. So, when i saw this package with two bottles of Doina cream, I knew that in a second i’ll be able to travel in time, back to where i’ve had 5-6 years old. It’s funny how a simple cream can make you have so many crazy feelings about the past.

Astăzi, datorită ideii avute acum cateva zile, doresc să vă iau cu mine înapoi în timp, în acele momente în care orice era posibil – copilăria. Farmec are câteva produse pe care mama  obișnuia să le cumpere. Doina era de fapt unicul produs de îngrijire pe care îl puteai găsi tot timpul în camera sa. O cremă „multifuncțională”, cu un miros special. Așadar, în momentul în care am văzut pachetul cu cele două creme Doina, am știut că voi fi capabilă ca doar într-o secundă să zbor în timp, înapoi la momentul în care aveam 5-6 anișori. Este amuzant cum o simplă cremă te poate face să mergi cu gândul atât de departe în trecut.

Îmi place să folosesc Doina ca și demachiant, pentru că pe lângă faptul că mă ajută să îndepărtez foarte ușor machiajul, lasă pielea atât de hidratată, încât nici nu mai este necesar să folosesc vreo altă cremă. Totuși, pentru diminețile în care demachierea nu este o opțiune din cauza timpului ce trece în grabă, prefer să folosesc crema Gerovital Plant care este in top 3 favorite. 😀 V-am mai vorbit despre ea și în trecut, iar dacă dați un search pe blog sigur veți găsi cel puțin două review-uri 🙂

Iată cum se poate ca o dimineață tensionată să devină super relaxantă doar în câțiva pași : haine confortabile, o mască de dormit care să te facă să te trezești ceva mai târziu decât la răsăritul soarelui, două produse de îngrijire Farmec, un masaj facial făcut cu răbdare și esti gata pentru o zi oricât de agitată!

dsc_2241

 

One thought on “Sleeping Beauty

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s