Atingerea soarelui

SAM_8315

Deși suntem la jumătatea lunii august, în perioada de despărțire de cel mai adorat anotimp, am ținut neapărat să punctez câteva dintre produsele mele preferate, atât de necesare chiar și la început de toamnă. Oricât am încerca să o dăm întoarsă, vremea a luat-o razna, iar sfârșitul lunii august nu mai înseamnă de mult granița de la revedere a verii.

Gerovital Sun a adus în atenția mea două noi produse, în ambalaje super friendly și gata de băgat în bagaj, în drum spre mare, munte, sau oriunde soarele dorește să ne mângâie.

Miturile incredibile ce tot circulau în trecut se spulberă pe zi ce trece, iar acest fapt poate doar să mă bucure – am folosit cele două spray-uri zilnic pe perioada în care am fost la mare, iar loțiunea după plajă a devenit sincer PREFERATA MEA. Are un efect atât de răcoritor, mai ales după ce îți petreci o zi întreagă în razele soarelui, iar mirosul mă duce cu gândul la prospețime, curățenie și… un ceai rece cu mentă și gheață. Oricât te-ai feri, pielea simte efectele nocive ale soarelui și este doar îndatorirea ta de a repara măcar puțin răul făcut de acesta:)

Deși încercăm să respectăm acele ore în care este ok să ne expunem la soare, este inevitabil ca mai apoi să ne acoperim tot corpul sau să ne închidem în casă. Cum am putea să ne facem acest program în concediile pe care și așa le așteptăm întotdeauna prea mult și trec parcă prea repede? Nu putem – este mult prea dificil, așadar cea mai eficace idee ar fi aceea de a ne hidrata pielea, de a o proteja și de a face să se simtă răsfățată. Unde mai pui ca spray-ul este și puțin uleios astfel încât poate fi punctul de început pentru un masaj în toată regula, simțind briza mării și auzind sunetul vântului ce lovește valurile.

Dacă nu le aveți deja în dulapul cu produse, ar fi bine să vi le comandați sau să dați fuga până la farmacie/supermarket, cu toții avem nevoie de răsfăț, iar aceasta poate fi scuza perfectă – 2 în 1 – răsfățul necesar.

SAM_8312

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s