A Gift to Remember

 :

Shirt – CN Direct . Necklace – Eve’s bracelets

Nu știu de prin ce părți ale țării mă citești, însă dacă locuiești în București cu siguranță simți aceeași nevoie de evadare ca și mine. Valurile de căldură care nu scad nici măcar când se înserează sunt precum o tortură – mă fac să îmi doresc din ce în ce mai mult sfârșitul verii deși tânjeam după primele zile de iunie. Singura soluție pe care am văzut-o dintotdeauna (exceptând aerul condiționat 🙂 ) este acea evadare în locuri răcoroase, iar noi, thanks God, avem de unde alege. Zilele trecute am dat o fugă până în Câmpina, însă acea răcoare specifică zonelor aproape muntoase a apărut abia pe seară. Nu mă plâng, măcar am dormit bine 🙂 

 :

 :

Întotdeauna am fost de părere că a dărui este unul dintre cele mai minunate lucruri pe care un om le poate face. Deși îmi place într-o mare măsură să primesc, este un sentiment mult mai copleșitor atunci când simt că am făcut cadoul perfect persoanei potrivite. Din când în când vă mai dau sugestii, iar tips-ul de astăzi are legătură cu accesoriile de suflet care rezistă de-a lungul timpului și pe care oricine le admiră, indiferent dacă le cunoaște povestea sau nu.

 :

 :

Eve crează nu doar simplele lănțișoare personalizate cu numele tău sau al unei persoane dragi, însă din mâinile sale ies și medalioane cu chipul celor dragi, dacă nu mă crezi pe cuvânt, te invit să o cauți pe instagram – @evesbracelets19 , sigur ți-am dat ideea cea mai bună cu privire la cadoul pe care trebuia să îl faci dar nu aveai nici o idee legat de ce anume vei dărui. 😀

Dacă tot suntem la acest subiect, știu că nu oricui poți dărui ceva personalizat, poate nu îl cunoști suficient de bine,sau poate ca acea persoană nu este genul care să poarte ceva care să îi scoată la iveală trăirile. În acest caz, intră pe CNdirect și caută printre miile de produse. Nu te va atrage doar produsul în sine, ci și prețurile pe care le vei vedea. Ceasul pe care i l-am dăruit prietenului meu a costat aproximativ 4 $ – real deal, right?

By the way, foarte drăguț noul lac amenajat la Câmpina, de asemenea și celelalte atracții turistice – dacă aveți întrebări legate de acestea, let me know!

PHOTOS by – Alexandru RANETE

2 thoughts on “A Gift to Remember

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s