My 1st of June

SAM_8145

Dress – C&A . Bag – Jadu.ro . Shoes – Adidas . Bracelets – Soufeel

Nu există copii care să nu-și fi sărbătorit ieri ziua specială, iar printre ei, desigur, mă număr și eu! 🙂 Fiind atââââât de cald, nu am putut să stau departe de parc și brizele răcoroase, dar și de înghețată și vata de zahăr pe băț! Așadar, am aterizat la Mogoșoaia unde am vizitat palatul dar și superbul parc ce îl înconjoară. Fiind un articol dedicat atât outfitului cât și locației, îl veți găsi și în secțiunea de Travel! 🙂

Yesterday I celebrated Children’s Day, one of the best days around herebecause, of course, I’m also a child ❤ Because it was so hot outside, I couldn’t stay away from the park and that incredible ice cream so I went to the Mogosoaia Palace.

 :

 :

Fiind atât de cald, nu am putut să-mi las pletele pe spate, așa cum aleg de obicei să fac, însă mi-am încercat norocul cu aceste două codițe, iar rezultatul a fost pe măsură, în special datorită lejerității pe care mi-au dat-o.

Vorbind despre lejeritate, unul dintre cele mai lejere articole pe care le dețin în garderobă este rucsacul cu franjuri Jadu. Pe cât de mic și fragil pare, pe atât este de încăpător.

Being so hot those two braids were the only thing I could do with my hair – are not perfect but… who cares, right? 

This backpack you can see in the pictures is the most confortable thing I have in my closet. Even if looks so fragile, it is so spacious.

 :

SAM_8140.JPG

Deși parcul era full, iar copiii alergau indiferent unde te-ai uita, zona în care se află palatul era atât de liniștită încât chiar am putut să ne relaxăm admirând priveliștea.

 :

Cum ați petrecut această zi specială? Sper ca nu ați uitat să zâmbiți și să vă amintiți de frumoasele momente din copilărie.

How was your day? I hope you didn’t forget to smile and to remember about your childhood memories.

2 thoughts on “My 1st of June

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s