How to Wear – Boyfriend’s shirt.

Geanta Esmeralda (7)

Shirt – My boyfriend’s . Jeans – AmiClubWear . Shoes – AmiClubWear. Bag – Adona.ro

Să uităm pentru câteva momente de blugii boyfriend (deși în fotografii se poate vedea o interpretare mai feminină a acestora) și să ne îndreptăm privirile către un alt item pe care îl găsim cu precădere în dulapurile bărbaților și la care râvnim, indiferent de model, mărime sau culoare – cămașa. Acest articol vestimentar se poate găsi la fel de ușor și în dulapurile noastre dar parcă ziua nu este la fel de frumoasă dacă purtăm cămașa noastră banală, însă se schimbă radical dacă o purtăm pe a lui.

Pentru o zi obișnuită la birou, pentru una la facultate sau doar pentru comisioanele de peste zi, acest outfit este varianta modernă a costumului (pe care totuși nu doresc a-l înlocui din dulapurile noastre deoarece este o piesă statement, necesară tuturor). În zilele în care ești fără inspirație, poți să tragi repede peste tine o cămașă, o sufleci la mâini și îi faci un nod în talie pentru efect și ești gata de plecare.

Cizmele ne salvează în momentul în care suntem de părere că outfitul este prea anost. Cu toate acestea, datorită lungimii pe care o au, trebuie să fim foarte atente la felul în care le folosim (dorim să fim elegante, nu să atingem vreo extremă).

Geanta Adona este acea pată de culoare care este necesară în orice ținută ai aborda. Prețul său este excelent, în special pentru calitatea sa și de asemenea pentru promptitudinea de care dau dovadă la fiecare comandă (you can check that fact)

Geanta Esmeralda (6)

Geanta Esmeralda (5)

Don’t forget, atitudinea este tot ceea ce contează, indiferent despre ce vorbim 🙂

PHOTOS by : Alexandru RANETE

3 thoughts on “How to Wear – Boyfriend’s shirt.

  1. Pfoaaai și eu îi fur cămășile, tricourile, ceasurile, parfumurile :)) I-aș lua și blugii, dar e de 2 ori cât mine. Știu că avea un tricou rou pe care îl iubeam eu mult, dar l-a pierdut într-o vacanță :)) Anyway, îmi place cum ai asortat cămașa lui cu cizmele tale. Și eu mi-am comandat o pereche de cizme peste genunchi, dar cu toc, abia aștept să ajungă 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s