About DressLink – Clever Shopping

SAM_7158

Acum ceva timp vă vorbeam aici despre DressLink și despre ce produse mi-am comandat de pe site. Am fost reticentă încă de când am plasat comanda, mai ales pentru că nu știam la ce să mă aștept când voi deschide coletul – poate din cauza prețurilor, poate din cauza țării din care acesta provenea.

Am ridicat pachetul de la Poștă, iar primul lucru făcut de cum am ajuns acasă a fost să îl deschid. Am fost surprinsă ce-i drept pentru că nu mă așteptam să fie atât de bine împachetate și securizate. Cea mai mare plăcere am avut-o în momentul în care am deschis cutiuța în care se afla mini mașina de cusut. Abia așteptam să o deschid, să văd dacă este în stare funcțională și dacă o pot manevra. Rezultatul a fost… wow!

cats

Am folosit o fusta veche dintr-un material foarte prost (nu mergea recondiționată pe același „post”) și o perniță la fel de antică 🙂 Nu o mai foloseam în special din cauza imprimeului care nu dădea dovadă de prea mult fashionism. Rezultatul a fost o pernă care acum stă frumos pe canapea și care înfrumusețează camera. Mașina de cusut nu este deloc greu de folosit, se comportă la fel ca un capsator,iar cusătura făcută este rezistentă atât timp cât nu încerci să coși un material extrem de gros.

Pe lângă aceasta am mai comandat un colier, o eșarfă-fular și un set cu muuuuulte pensule. Pensulele sunt excelente pentru makeup-ul de zi cu zi, perii au rămas la locul lor chiar și după spălări, iar cele pentru blending sunt mi-nu-na-te! Pe acelea le-am folosit cel mai mult 🙂 Prețul setului a fost de nici 4$, așadar…merită lăudate la acest preț.

SAM_7153SAM_7150

Dacă doriți să dați o comandă pe acest site vă recomand să răsfoiți fiecare pagină în parte pentru că nu se știe câte lucruri asemănătoare puteți găsi. De asemenea, fiți atente la review-urile fiecărui produs. Dacă acesta are incluse și câteva fotografii,cu atât mai bine!

5 thoughts on “About DressLink – Clever Shopping

  1. Si eu mi-am comandat de aici pensule – 2 seturi, si un colier! Sunt extrem de multumita de alegerile facute, iar pensulele acelea le vad la vanzare pe multe pagini de FB la preturi chiar triple…ba chiar mai mult.
    Interesanta treaba cu masina de cusut…eu nu suport sa cos si nici nu stiu sa folosesc o masina de cusut…dar ce prezinti tu aici…suna interesant si usor de folosit ! 🙂
    Pupici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s