Tip&Trick : Șamponul fără sulf

SAM_7144

În rapiditatea schimbărilor ce se produc cât ai clipi, este necesar să ținem pasul cu tot ceea ce ar însemna o îmbunătățire a vieții de zi cu zi. Tips & Tricks găsiți la o simplă căutare pe Google însă cum nu tot ceea ce zboară se și mănâncă, trebuie să culegem păreri din cât mai multe părți.

Pentru că sunt una dintre cele mai curioase persoane pe care le veți putea întâlni vreodată, categoric doresc să vă împărtășesc și vouă noutățile de care tot dau și pe care le testez. Astăzi vreau să vă vorbesc despre două produse organice care promit să regenereze părul, să îl curețe și să îl hrănească, șamponul și balsamul fără sulf Estel Otium Aqua (click).

Le-am încercat pentru aproximativ trei săptămâni, iar diferențele încep să se vadă. Dat fiind faptul că am schimbat șamponul, la prima spălare a apărut mătreața însă la următoarele spălări totul a revenit la normal. Este foarte blând cu scalpul, iar balsamul ajută într-adevăr, mai ales în momentul în care părul vostru are tendința de încurcare rapidă.  Diferența între acest șampon și cele pe care le putem găsi în supermarket-uri este că nu afectează atât de tare firul de păr prin substanțele chimice, ci chiar îl ajută, întărindu-l.

SAM_7147

Vă cunoașteți firul de păr, știți cum reacționează scalpul vostru la diferite substante chimice, ar fi imposibil să nu, așadar vă sfătuiesc să încercați și samponul de la KeraShop, însă dacă vreți rezultate rapide și uimitoare, folosiți-l având ca și completare balsamul și masca de păr 🙂

Dacă vă surâde ideea, la finalizarea comenzii pe site folosiți codul KERASHOP pentru o reducere finala de 10%.

2 thoughts on “Tip&Trick : Șamponul fără sulf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s