The details…

…matter.DSC_0004

Scarf – Answear.ro . Blazer – Stradivarius . Jeans – P&B. Watch – Jord . Necklace – LovelyWholesale

Așa cum vorbeam și în articolul precedent, reinventarea unei ținute se poate face chiar și cu un singur element cheie. În outfitul de azi am pus accentul pe eșarfa maxi care pe lângă faptul că este extrem de călduroasă în momentul în care o înfofolesc la gât, este și classy purtată ca în fotografii. A mea este de pe Answear.ro, un site care mi-a devenit drag datorită calității produselor și a felului în care aceștia se comportă cu clienții. Profesionalismul contează mult, mai ales în această branșă în care totul ține de imagine (indiferent că vrem să credem sau nu). Singurul sfat pe care vi-l ofer este ca atunci când dați o comandă pe site, să vă asigurați că mărimile corespund (aveți dimensiunile fiecărui produs afișat).

Dacă o ținută vi se pare puțin plictisitoare sau că nu vă reprezintă în totalitate, puteți oricând să o accesorizați dupa gust și după plac 🙂 Eu am gândit acest outfit în jurul ceasului Jord din lemn pe care îl ador și cu care am făcut într-adevăr mare senzație 🙂

DSC_0010DSC_0009DSC_0011DSC_0014

Puneți-vă amprenta în orice outfit purtat. Indiferent de tendințele care oricum se schimbă cât am clipi, trebuie doar ca noi să ne simțim bine în pielea noastră și să purtăm haine care să ne avantajeze. Așadar, dați frâu liber imaginației și creați-vă cele mai cool outfituri!

15 thoughts on “The details…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s