Santa’s coming to town

Al doilea articol legat de cadouri de Crăciun așteaptă nerăbdător să fie citit…A doua colaborare (6)

Dacă aveți lista de cadouri deja pregătită, vă aflați printre persoanele conștiincioase, însă cum știm că întotdeauna lăsăm partea cu cadourile pe ultima sută de metri, am zis să vă vin în ajutor cu alte idei de daruri pentru cei dragi.

Mai întâi de toate, ar trebui să facem lista celor buni și celor răi, pentru a ști Moșul mai bine pe cine să viziteze la miezul nopții. După ce trecem de acest aspect și vedem că lista celor buni este interminabilă….zic să trecem la acțiune.

Dove reușește să sară în ajutor cu o mulțime de seturi-cadou pentru fiecare persoană specială din viața voastră. Eu am fost cucerită de port-fardul încăpător, pe care l-am umplut deja până la refuz. Bineînțeles că puteți să alegeți dintr-o gamă de îngrijire foarte mare, de la păr până la pielea catifelată sau ten 🙂 Trebuie doar să vă plimbați până la cel mai apropiat magazin și le veți descoperi.

Un alt cadou special, care să arate cât de mult vă apreciați persoana la care v-ați gândit pentr cadou, ar fi brățara și charm-urile Soufeel. Fiind create din argint 925, cu siguranță le veți arăta celor dragi că v-ați gândit foarte bine la cadoul ales pentru ei 🙂

A doua colaborare (3)A doua colaborare (5)A doua colaborare (2)

Pentru ultima comandă dată pe site, am ales în cea mai mare parte charm-uri „mișcătoare”, care să înfrumusețeze încheietura mâinii la orice mișcare. Deși credeam că mă vor incomoda, am fost surprinsă de faptul că nici nu le simți, dar efectul vizual este de nota 10. Am ales clopoțeii pentru a intra în ton cu luna sărbătorilor dar și pentru că această combinație de culori mi se pare foarte interesantă (în realitate arată și mai bine de atât!).A doua colaborare (9)

Se pare că ultima mea comandă s-a finalizat cu o mulțime de charm-uri cu pietricele colorate. Am zis ca de data aceasta să las deoparte însemnătatea fiecăruia dintre charm-uri și să le aleg strict pentru a înfrumuseța (și mai mult) brățările.

Dacă eu m-am bucurat de aceste produse deși eu le-am ales și știam la ce să mă aștept, vă dați seama cât de mult se vor bucura cele care încă nu știu ce vor primi de la Moș Crăciun?

Ideile creative vin atunci când vă doriți într-adevăr să surprindeți persoanele de lângă voi. Restul vine de la sine, vă promit! 🙂

One thought on “Santa’s coming to town

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s