Pretty Christmas Presents

Sărbătorile vin, sărbătorile vin…

2d6a9cf1e9c7a7ae4b06ffe035851f97

Curând se apropie sărbătoarea preferată a copiilor, însă cred că nu doar ei se bucură de venirea lui Moș Crăciun, întâlnirea cu întreaga familie și de primirea cadourilor 🙂 Această perioadă din an cred că este una dintre cele mai aglomerate din punctul de vedere al ideilor pe care trebuie să le naștem pentru a-i face fericiți pe cei dragi. Pentru că IUBESC să fac cadouri și aș cheltui toate economiile în această parte a anului, mă gândesc serios din timp cam ce le-ar face plăcere a lor mei să primească și mă pun pe scris liste peste liste, pentru a putea pregăti din timp toate micile surprize.

Unul din cadourile care cred că ar face furori este cutia de bijuterii personalizată. O puteți contacta pe Gabriela dacă vreți să vă impresionați persoanele iubite cu acest cadou inventiv. De ce? Pentru că puteți umple cutia cu absolut ORICE. Mandarine și portocale dacă vreți să îi amuzați, ciocolată și bomboane caramelizate pentru a le arăta că trebuie să mai pună câteva kilograme, sau bijuterii ca să îi dați într-adevăr „pe spate”. Funcțiile sale sunt nenumărate, mai ales după ce conținutul este golit.

Eu folosesc cutia mea pentru a ține aproape micile bijuterii pe care le folosesc în mod continuu și pe care seara chiar nu mai doresc să le pun la locul lor pentru că oricum le voi purta și a doua zi 🙂 Bineînțeles că pe aceasta o țin la îndemână, ori în dulap pentru a-mi da o stare de bine când mă uit la culorile sale, ori pe birou pentru același efect 🙂 Sinceră să fiu, când am discutat cu Gabriela legat de cum să arate cutia,ce model să aleg etc, doream ca a mea cutie să fie în culorile biroului pe care îl dețin. Noroc că m-a făcut să îmi dau seama că o cutie de bijuterii/depozitare este și un element de decor care ar trebui să înfrumusețeze locul în care stă 🙂

fcc20204d929366bc895fa82f10a772f

Un alt cadou care va da gata pe posesoarea acestuia este setul Markell Cosmetics – Natural Line. Eu l-am primit cadou de ziua mea de la Keratin Hair Straightening și vă pot spune că de când folosesc cele două produse se văd câteva schimbări care pentru mine sunt majore: îmi spăl părul chiar și la 4 zile, deși în mod normal după două zile era NECESAR să o fac; chiar dacă am părul foarte lung,iar tendința sa este de a cădea și cădea și cădea… firele rupte sau „îmbătrânite” parcă încep să dispară, iar cantitatea de păr căzut să fie din ce în ce mai mică.

184097ea5f6149abd65ef87b2f0782ff

Setul meu este compus din balsam și un spray de protecție și întărire a firului de păr pe care îl folosesc odată cu uscătorul de păr pentru că necesită căldură pentru a se fixa pe fir (exact ca și keratina lichidă). Le recomand cu drag, iar dacă eu aș găsi sub brad și celelalte componente ale setului aș fi în extaz. Așadar, nu vă sfiiți să le comandați pentru doamnele și domnișoarele speciale din viața voastră. 🙂

Sper că v-am fost de ajutor, măcar pentru început, mai ales că doresc să vă arăt doar produse low cost pe care să le puteți în cantități cât mai mari pentru toate persoanele importante din viața voastră. Vor mai urma asemenea articole, cu idei pe care mai ales eu le voi pune în practică cu siguranță și aștept să văd la ce v-ați gândit și voi.

Ce doriți să vă aducă Moșul anul acesta? 🙂

3 thoughts on “Pretty Christmas Presents

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s