La câte petreceri vei merge în 2016?

Poate că sezonul nunților s-a încheiat însă la botezuri, cununii civile sau alte evenimente încă putem participa. Pentru că un nou an este gata să se încheie în doar o lună și jumătate, vă vin în ajutor cu câteva idei legate de ce să purtăm anul viitor.

Sincer, încerc să îmi vin în ajutor și mie însămi deoarece anul viitor este unul plin de evenimente importante pentru mine și vreau să mă simt bine în rochiile pe care le voi purta, să pot dansa, să mă pot mișca în voie și totuși să arăt.. aproape de perfecțiune. ( visez puțin cam mult, nu?)

Rochiile pe care le veți vedea mai jos sunt o selecție a celor de la DressWe pentru anul 2016, alese cu drag de mine mai apoi pentru a vi le prezenta vouă pe cele perfecte.

Cele două rochii pe care eu mi le-am comandat până acum de pe DressWe au fost de o calitate foarte bună, mi s-au potrivit perfect – semn că au ținut cont de măsurile date pe site, iar croiala și modelul erau asemenea celor de pe site. By the way, una din cele două rochițe se află de vânzare în Shop My Closet.

Xoxo

2 thoughts on “La câte petreceri vei merge în 2016?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s