Rochiile necesare oricărei lady

Care a fost ultima dată în care te-ai gândit la o rochie de poveste care să fie perfectă pentru evenimentele la care trebuie să participi? Toate ne dorim o apariție wow, indiferent că este vorba despre o petrecere la birou, un eveniment glamourous, sau nunta celei mai bune prietene. Știu cât de greu este să rămăi în pană de idei și de aceea îți vin în ajutor cu câteva idei.

Acel moment în care tu și cea mai bună prietenă puneți ochii pe aceeași rochie. De ce să nu optați pentru același model în culori diferite? 

Rochițele le găsiți aici, printre cele mai noi rochii ale anului 2016

Rochiile negre sunt și vor rămâne mereu un must have. O poți purta ca atare pentru un eveniment mai grandios sau cu un sacou suflecat la mâneci pentru o petrecere la birou. Nu uita de colierul fin ce nu trebuie să lipsească, pentru a evidenția linia gâtului.

Sunt o mulțime de locuri în care decența și eleganța trebuie să se întrepătrundă pentru a crea outfitul perfect. Rochia de mai sus cred că este exact ceea ce trebuie pentru atunci când îți dorești să ieși la o cină romantică și totuși să te simți lejer, fără a te gândi că decolteul este prea lung, mânecile prea decupate sau talia mult prea accentuată. Eu am două astfel de rochii în garderobă pentru că știu cât de necesare sunt în viața de zi cu zi, poate vrem să ne simțim elegant la birou, poate avem o zi plină de evenimente la care nu avem timp să ne schimbăm în pauzele de cafea sau poate doar dorim să recucerim persoana de lângă noi la cina pregătită acasă, între cei patru pereți ai căminului.,

Atât rochiile lungi cât și cele scurte sunt necesare dacă ne dorim o viață socială activă. Într-adevăr, feminitatea se poate vedea și printr-un costum purtat de o adevărată lady, însă eu consider că rochia oferă grația și feminitatea de care avem nevoie pentru a ne simți cu adevărat bine.

2 thoughts on “Rochiile necesare oricărei lady

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s