My collection of Adona bags

Dacă îmi citiți blogul de mult timp știți că sunt adepta calității, ca îmi doresc să cumpăr doar produse care nu se degradează după două purtări și care nu se vor demoda în timp. Este greu să reușesc ceea ce îmi propun de fiecare dată pentru că piața este într-o continuă dezvoltare, iar shopping-ul online nu mai este de mult o piedică, însă pe cât de multe lucruri de calitate sunt în online, chiar mai multe sunt doar produse create în grabă și vândute la suprapreț.

Aș putea să vă dau o mulțime de sfaturi legate de shopping-ul online și despre cum să cumpărați deștept,dar cred că cel mai bine este să vă arăt un exemplu concret. Gențile Adona nu mai sunt de mult o noutate, cu siguranță știți măcar câteva bloggerițe care v-au vorbit cu drag despre ele și care vi le-au recomandat, iar eu mă număr printre ele. Știu că noi toate cele care cumpărăm online căutăm mai întâi păreri despre site-ul X sau Y și de aceea prefer să vă scriu aici despre noutăți și despre experiențele mele, pentru a vă fi vouă mai ușor atunci când vă alegeți produsul perfect.

Atunci când mi-am făcut „lista” cu lucrurile cu adevărat necesare în garderobă, gențile au fost pe primul loc. E imposibil să ieșim fără geantă din casă, mai ales dacă avem o zi plină. Cu cât este mai încăpătoare, cu atât mai bine. Prima geantă, cea neagră, mi-a confirmat faptul că Adona își dorește ca toți clienții săi să fie mulțumiți.

Agendă personalizată – Panda Gabriela HandMade Accesories

Geanta albastră mi-a confirmat unul dintre cele mai importante lucruri : rezistența. Am purtat-o ca bagaj de mână, am folosit-o la facultate, la plecări de-o zi (în care trebuia să am jumătate din dulap cu mine) și nu numai. Nu m-a dezamăgit și deși am tratat-o cel mai dur, chiar și acum este geanta mea de nădejde.

Pulover – Sisters Point from Kurtmann.ro

Această geantă este un must have pentru toamnă. Se potrivește perfect cu schimbarea pe care o vedem în natură, iar toamna târzie este întotdeauna necesară o pată de culoare care să destindă orice outfit.

Am multe prietene care dorindu-și genți asemănătoare cu ale mele, căutau alternative mai ieftine decât ceea ce le prezentam eu (comic totuși, prețurile Adona nu sunt deloc mari după părerea mea, știind despre ce calitate este vorba). Câtorva dintre ele le-a părut foarte rău că nu mi-au ascultat sfatul. De ce? Au comandat de pe site-uri care nu aveau niciun review îmbucurător, ba chiar de pe unele chinezești, au plătit aproape același preț (produs+transport+vamă), iar gențile erau de o calitate cu mult inferioară prețului plătit.

Da, am văzut și eu multe modele asemănătoare cu cele de pe Adona pe zeci de alte site-uri însă nu mi-am făcut niciodată curaj să arunc banii pe fereastră și am preferat să comand de pe cel de unde aveam garanția că voi fi mulțumită de conținutul coletului.

Geanta Octavia este cea mai nouă. Am purtat-o de câteva ori și am fost foarte încântată de materialul moale pe care îl are și care îmi permite să o transform imediat într-un sac fără fund. O veți mai vedea cu siguranță în diferite articole, pentru că este perfectă pentru toamnă, alăturând două elemente ce se regăsesc de cele mai multe ori în outfiturile noastre : negrul și beige.

Voi v-ați comandat de pe Adona.ro vreodată? Ce produse v-au făcut cu ochiul? 🙂

3 thoughts on “My collection of Adona bags

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s