V for Vintage #15

V for Vintage nu ar trebui să mai aibă nevoie de nicio prezentare însă pentru cele dintre voi care poate nu au auzit de acest eveniment, vă voi spune mai multe în cele ce urmează.

V for Vintage este comunitatea oamenilor pasionați de design, artă, experiment, simț estetic și contemporan. Este principala umbrelă online și offline ce facilitează drumul designerului către publicului lui și drumul publicului către designer.

Timp de două zile te așteptăm la MNAC Sala Dalles pentru o ediție specială:

  • Designerii locali își dau întâlnire cu cei internaționali: București, Cluj, Timișoara, Paris, Sofia, Atena, Tokyo – sunt orașele designerilor care se pregătesc să vină pe 31 octombrie – 1 noiembrie în spațiul expozițional de la Sala Dalles
  • Pasionații de artă decorativă dau viață salii MNAC Dalles cu obiecte special create pentru această ediție într-un experiment colaborativ cu designerii invitați: cei mai talentați artiști se pregătesc să asorteze atent fiecare detaliu.
  • Lounge dedicat: aici pregătim cu atenție cafea proaspată și bunatati pentru ca tu să iei o mica pauză de relaxare și networking.
  • Invitați speciali: anul acesta este prima ediție în care construim în cadrul târgului un spațiu dedicat studenților și absolvenților din cadrul Universităților si Facultatilor de Arte și Design.

Nu-i așa că v-am atras atenția? Important de reținut este faptul că evenimentul se va desfăsura între 31 octombrie-1 noiembrie, orele 11.00-20.00, iar prețul biletului doar 10 lei.

Înarmați-vă cu răbdare pentru a putea vizita toate standurile ce vor fi aranjate la  MNAC – Sala Dalles (Piața Universității, Bd. N. Bălcescu nr.18) și sper că ne vom întâlni acolo. Nu uitați de hashtag-urile ce vor umple Instagram-ul și Facebook-ul în acele zile : #VforVintage15 #VforVanity #VforVirtual #VforValue #VforVision și #VforVirtue.

Can’t wait to see u there! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s