Ideas For a Stylish Office Look

De ceva timp, Polyvore a devenit unul din prietenii mei foarte buni. Dacă nu am inspirație pe moment, iar Pinterest-ul nu mă ajută, încep să creez în Polyovre până găsesc ceea ce căutam sau… mă plictisesc.
În această dimineață mi-am dorit să vă arăt alternative ușor de încercat pentru ținutele office pe care cu siguranță le-ați purtat măcar odată. Știu cât de greu este să ai agenda plină într-o anumită zi și să nu ai timp pentru a te schimba sau a-ți pune la punct outfitul însă mai jos te așteaptă două sugestii – probabil des întâlnite dar rar puse în practică.

Alege ca accesoriile ce întregesc punctul principal al ținutei (aici fiind vorba de rochia Lorena,marca Adona.ro) să se potrivească cromatic. Nu știi niciodată când ai nevoie de acea geantă mult iubită pentru a-ți lua telefonul, agenda și un pix și a fugi la întâlnirea de afaceri de care ai uitat complet.

Deși poate ne dorim ca la birou să adoptăm un make-up mai „cuminte”, nu strică să avem în geantă lucrurile necesare oricărei lady : rujul roșu, un tuș și un fard într-o culoare vibrantă. Din nou, rochia Adona ne salvează pentru că este foarte versatilă și cu ușurință poți combina mai multe culori pentru a obține efectul wow. Totul stă în imaginație și de asemenea în calitatea hainelor pe care ți le achiziționezi.

Am avut multe experiențe frumoase cu această companie. Adona reușește să își mulțumească rapid clienții prin calitate, rapiditate și prețuri mici (acest lucru v-o spune o clientă fidelă 🙂 ). Tot ceea ce trebuie să faceți voi este să încercați să alegeți cu cap lucrurile achiziționate, fără a vă lăsa duși de impulsul de moment. De fiecare dată când achiziționați ceva  ce trebuie combinat cu mai multe elemente, asigurați-vă că dispuneți de acelea. Oricât de mult mi-aș dori o rochie verde-gălbuie (not), probabil că aș ține-o așezată frumos pe umeraș încă mult timp înainte de a o purta pentru că nu dețin în garderobă articole vestimentare care să o pună în evidență.

Pentru ținutele de birou de obicei vă sunt recomandate de către superiori acele culori care poate ne-au scos deja din minți : gri, bleumarin, negru, alb. Adona oferă alternativele pe care cu siguranță le căutăm atunci când auzim ce „uniformă” vom avea, nu-i așa?

Puteți transforma cu ușurință o ținută boring într-una uber cool. Folosiți-vă imaginația!

6 thoughts on “Ideas For a Stylish Office Look

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s