Blue Accents

De câte ori nu vi s-a întâmplat să stați dimineața în fața dulapului, ghemuite în pijamalele pufoase,cu o cafea într-o mână, iar cu cealaltă dând într-o parte umeraș peste umeraș?

Fur Vest – Bsk via Rainbow Outlet . TurtleNeck – Zara via Kurtmann . Pants – Stradivarius . Necklace – P&B via Kurtmann . Bag – Adona . Shoes – AmiclubWear

Toamna și-a intrat în drepturi, dovadă fiind vremea de afară. Mai ales pentru cele dintre noi care pleacă dis de dimineață din casă este foarte greu să ne sincronizăm cu schimbările de temperatură de peste zi. Dacă se întâmplă să nu îmi fac de seara un mic plan legat de ceea cu care aș dori să mă îmbrac a doua zi,este clar că ori voi întârzia, ori outfitul ales nu va fi cel mai inspirat. De aceea, mi-am propus să îmi achiziționez articole vestimentare care să fie foarte versatile și care să se potrivească nu doar pentru toamnă’15 ci poate și pentru iarnă, primăvară sau toamna anului viitor. Un bun exemplu este helanca neagră pe care o am din primăvară. Am achiziționat-o de pe Kurtmann la un preț de nimic și a fost piesa esențială în multe combinații – tot de atâtea ori m-a și salvat în diminețile reci.

Vesta de blană este de asemenea o investiție ce trebuie să fie făcută! Vă asigur că nu vă va părea rău! Poate scoate într-o secundă un outfit din anonimat și de asemenea este atââââât de călduroasă!! Mi se pare că întregește o ținută (mai ales dacă optezi pentru all black) și îi dă eleganța necesară pentru plimbările și comisioanele de peste zi.

Că tot vorbeam despre vesta de pe Rainbow Outlet, cadoul ce se ascundea în colet m-a uimit – gesturile frumoase sunt întotdeauna apreciate 🙂

*details*

Voi cum treceți cu bine peste zilele de luni?

11 thoughts on “Blue Accents

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s