Birthday Wishlist

*Cu o cafea fierbinte în mână, răsfoind de zor agenda și folosindu-mă de pix pentru a acoperi fiecare spațiu gol cu zig-zag-uri, inimioare și steluțe*

Cam așa s-au desfășurat ultimele zile, cel puțin în timpul liber avut. Pentru că am multe noutăți pentru voi și de asemenea multe articole ce așteaptă frumușel să fie publicate, astăzi vreau să vă prezint un wishlist mai altfel. Nu neapărat cu lucruri ce ne sunt necesare în garderoba de toamnă cât cu lucruri pe care cu siguranță ni le dorim și pe care vrem să ni le achiziționăm din când în când, măcar pentru a ne face micile mofturi. 

Ziua mea de naștere se apropie în câteva săptămâni așa că ce zi ar fi mai potrivită pentru a da iama în economii dacă nu aceasta?! De curând am descoperit un nou site de tip outlet. Bineînțeles că l-am răsfoit de câteva ori și deja am o listă îndelungată.

Site-ul se numeste Rainbow Outlet și este într-adevăr un curcubeu de culori și materiale. Prețurile mi se par bune,dat fiind faptul că toate produsele poartă eticheta magazinelor pe care le găsim și in mall-uri. Ceea ce imi place este faptul că am construit o ținută puțin office și totuși elegantă cu puțin peste 100 lei. Sigur dacă aș fi răsfoit mai mult site-ul aș fi găsit și prețuri mai bune de atât!

What I Wish

Cred că în această perioadă este cel mai bine să ne axăm pe hăinuțe groase și totuși frumoase și pline de personalitate. De asemenea, nu trebuie să uităm de accesoriile care întregesc orice outfit.

I know, muuulte fotografii și la fel de multe idei de outfituri. Ce să fac dacă mă îndrăgostesc pe loc de articole vestimentare și nu le mai pot scoate din cap? Spre exemplu, am un set întreg de fotografii pe Pinterest de unde îmi place să mă inspir și care îmi mărește wishlist-ul pe zi ce trece.

Nu uitați să intrați pe RainBow Outlet (click) și să reveniți apoi aici cu idei de outfituri. De asemenea, sunt curioasă care sunt lucrurile pe care vi le doriti de ziua voastră specială. Dacă vreți să vedeți fotografiile din care mă inspir și ce imi place să pin-uiesc, click aici (contul meu de Pinterest).

XoXo

5 thoughts on “Birthday Wishlist

  1. Wishlist-ul tau este tare frumos! Imi plac mult fotografiile dar si mai mult outfitul ales de tine din produsele Rainbow. De acest site chiar nu stiam,dar pe mine una m-a cucerit prin produse si preturi.

  2. Unghiutele sunt fenomenale! Si se potrivesc de minune cu unul din tricourile vazute de mine pe site. De ceas nici nu mai zic, imi place foarte mult.
    Singurul lucru care nu mi-ar placea la site ar fi transportul care este gratuit doar de la o suma foarte mare. Dar cred ca mi-as permite sa cumpar o data pe luna macar de peste 150 lei

    • Crede-ma ca atunci cand vezi ca ai pus in cos mai mult de trei produse, iar suma nu depaseste 150 lei, nu ti se va mai parea o suma mare. Pentru ca nu e ca si cand ai comanda un singur produs la acest pret,ci foarte multe daca stii sa cumperi inteligent. Spor la cumparaturi, draga mea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s