Momentele importante…

…nu se păstrează doar în suflet.

Bracelets & Charms – Soufeel

Fiecare moment din viață reprezintă o poveste spusă mai apoi nepoților. Într-adevăr, nu toate merită a fi amintite și de asemenea, multe pot fi uitate, însă dacă ești „păstrător de amintiri”, așa ca mine, sigur cauți să găsești în fiecare obiect cumpărat un context care să îți aducă aminte de ceva frumos.

Brățările Soufeel sunt de mult timp un memento pentru mine. De fiecare dată când le admir pe mâna mea sau pe birou, îmi aduc aminte de vreun moment frumos. Lucrurile acestea le știți cu siguranță și cred că multe dintre voi se regăsesc în descrierea mea. Însă dacă nu mă credeți, am să vă vorbesc despre ultimele charmuri comandate (pentru că povestea fiecăruia dintre celelalte charm-uri le găsiți în articolele precedente despre Soufeel).

Sunt născută într-o zi răcoroasă de toamnă, poate de aceea îndrăgesc atât de mult acest anotimp și tranziția dintre natura vie și cea aproape adormită. Cei mai frumoși pași în viață au avut startul tot toamna. În trecut nu eram atrasă de charm-urile care atârnau, mi se păreau inestetice și mai presus de toate, deloc confortabile. A fost o mare greșeală! Am comandat acest charm doar pentru modelul și culoarea sa și uite că m-am și îndrăgostit de charm-urile lungi, care dau o notă personală fiecărei brățări.

Nu pot spune că sunt o fană înrăită a zodiacului, pentru că aș minți. Nu urmăresc horoscopul și nici nu mă dau în vânt prea tare după predicții însă recunosc că mă regăsesc deseori în descrierile făcute Scorpionilor. Îmi place să îmi aduc aminte cu drag și de personalitățile vulcanice ale celor dragi, așa că alături de semnul Scorpionului, s-au alăturat și Balanța & Vărsătorul.

Relația dintre mine, mama și sora mea este una specială, care sper să se fructifice și să devină și mai strânsă pe parcursul timpului. Îmi pot aminti de ele doar uitându-mă în oglindă și văzând asemănările însă știu că brățările ar trebui să reprezinte momente și persoane importante din viața mea, iar ele două au locul rezervat!

De ce să nu fim sincere și să recunoaștem că atunci când achiziționăm un obiect, pe lângă utilitatea sa ne dorim să fie și chic?! Acest charm mi s-a părut tare interesant și de aceea l-am și achiziționat. Este puțin cam mare față de celelalte, de aceea probabil că îmi voi mări colecția cât mai curând.

Mă gândeam să îmi achiziționez o nouă brățară însă referitor la charm-uri, sunt in dubii. Dintre cele de aici ( click ) voi pe care le-ați alege?

3 thoughts on “Momentele importante…

  1. Heei, si eu am charm-ul cu avion <3. Imi plac tare mult toate charm-urile tale, desi nu prea m-as vedea purtand unele cu semnele zodiacului :P. Am o bufnita, dar parca mi-as mai lua una, sunt innebunita dupa ele :)). Te pup

    Cori

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s