Beauty Secrets

Fluid demachiant și Tonic Gerovital – Farmec

Despre secrete de frumusețe am putea vorbi o zi întreagă și nu am epuiza subiectele însă mai presus de frumusețea exterioară pe care dorim să o afișăm lumii întregi stau mai mulți factori ce nu trebuie dați la o parte. Îngrijirea tenului este și astăzi un subiect tabu pentru multe dintre doamnele și domnișoarele care folosesc constant produse de make up, deoarece dacă tenul lor nu prezintă imperfecțiuni după ce fondul de ten și-a făcut treaba, înseamnă că problemele au dispărut. Ceea ce nu este deloc așa!

Tenul ar trebui să fie precum o pânză a unui pictor. Acesta nu se apucă de treabă până nu vede că pânza este într-adevăr curată și fără reziduuri. Noi de ce am lăsa machiajul de pe o zi pe alta, dimineața următoare doar încercând retușarea părților șterse?

Au fost perioade în care mă simțeam prea obosită seara pentru a mă mai demachia, sau dacă începeam acest proces, nu îl duceam la bun sfârșit în mod corect, fiind sigură de faptul că măcar intenția mi-a fost de ajutor. Lucru total neadevărat care mi-a afectat tenul pe o perioadă îndelungată.

Pentru că știu că greșelile trebuie recunoscute și reparate, m-am gândit să vă spun și vouă ce mi-a fost mie de ajutor și cum am „reintrat” în ritm. Îmi doream un nou demachiant (apa micelară fiind de obicei prima alegere) pentru a-mi putea masa fața în timp ce îndepărtam machiajul, fapt ce nu ar fi putut fi făcut cu apa micelară. Am găsit pe Farmec unul care a bifat majoritatea cerințelor mele : să fie pentru ten uscat, să aibă un miros discret,dar frumos, să vină într-un recipient ușor de folosit și de depozitat, iar prețul să fie unul decent.

Probabil mi s-a părut atât de friendly și datorită faptului că acum ceva timp am folosit crema hidratantă din aceeași gamă. Dacă aveți tenul undeva între uscat și mixt, acest fluid mi se pare alegerea perfectă.

Din când în când mă confrunt și cu renumitele coșuri, coșmarul oricărei adolescente așa că un tonic potrivit poate fi magia de care aveți nevoie. L-am achiziționat de pe același site și îl găsiți aici. Mi-a plăcut că face parte din gama Stop Acnee, precum și o altă cremă testată, iar combinarea celor două a făcut minuni pentru mine. Îl folosesc dimineața și seara, mai ales pentru faptul că îmi dă senzația de prospețime pe care o caut la acest gen de produse.

Dacă suntem prieteni pe Facebook, sigur ați văzut concursul în colaborare cu Glam Nails by Anna și probabil ca ați și participat. După multe liste făcute, am extras câștigătoarea, iar aceasta este Ana Maria Pricop. Te rog să mă contactezi pe pagina de Facebook pentru a-ți revendica premiul.

Intrați pe pagina Annei să vedeți ce unghii minunate poate face, iar mai apoi puneți-vă imaginația la încercare și sfătuiți-mă ce model să îmi aleg pentru următoarea programare.

By the way, după două săptămâni, unghiile mele arată astfel:

Ce ziceți, ne vedem la Anna, la o programare? 🙂

One thought on “Beauty Secrets

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s