#DiscoverRomania

#travelwithme

Shirt – Zero . Pants – Bershka via Kurtmann.ro . Shoes – Adidas . Bracelets – Soufeel

„Cea mai mare plăcere a vieții este să călătorești.” Acest citat mi-a rămas întipărit în minte și mi-a schimbat punctul de vedere asupra călătoriilor. Dacă atunci când eram mică era o povară să mă plimb prin diverse locuri ale țării, acum aștept cu sufletul la gură un nou plan de călătorie. Stă în firea mea să mă inspir din tot ceea ce mă înconjoară și de aceea am ales să încep o nouă rubrică pe blog și anume Travel. Deși timpul nu îmi permite să călătoresc oricând și oriunde, din când în când vă voi spune impresiile mele.

Cum să încep altfel dacă nu vorbind despre draga mea țară? #DiscoverRomania este unul din hashtag-urile care au însoțit fotografiile mele de pe Instagram în ultima săptămână. Vă invit să vedeți atât fotografiile mele cât și multe altele, dând un search pe Insta. Pentru primul articol de acest gen am decis să vă vorbesc despre Cascada Bigăr, cea mai frumoasa din lume, care se află în Munții Aninei. Fiind în drumul nostru spre Timișoara, ar fi fost mare păcat să o ratăm, iar timpul petrecut acolo nu a fost în van. M-a făcut să realizez câte minuni poate crea natura dacă este protejată.

Nu mi-a venit a crede că realitatea este exact ca în fotografiile văzute pe internet. Am fost surprinsă și de faptul că liniștea locului te purta departe, pe cărările frumos păstrate în elementul natural.

Un mic sfat am pentru voi, luați-vă încălțări comode, la fel și când vine vorba de îmbrăcăminte. Outfitul meu a fost într-adevăr foarte lejer însă… pantalonii albi nu au fost tocmai o alegere inspirată pentru cătărarea prin peșteri și poteci alunecoase 🙂 Cu toate acestea, am scăpat teafără, nevătămată și cu pantalonii curați 😀

Pentru că am călătorit o săptămână întreagă, am vrut să mă asigur că nu va trebui să îmi fac griji asupra manichiurii nici măcar pentru un moment. Așadar am apelat la manichiura cu ojă semipermanentă, realizată de Glam Nails by Anna. Prețul acesteia este de 25 lei, modelul fiind inclus în preț. Oja poate rezista pe unghii între două și cinci săptămâni, acest interval de timp depinzând foarte mult de unghie dar și de factorii externi.

Pentru a vă face o idee, eu am unghiuțele de două săptămâni, iar în acest timp am făcut toate activitățile de zi cu zi, neîncercând prea mult să le protejez. Le am în stare foarte bună și abia aștept să îmi fac o nouă programare curând.

Despre brățările Soufeel v-am vorbit în nenumărate rânduri. Atât brățările cât și charm-urile sunt din argint 925. Prețurile sunt decente și vă puteți găsi charm-uri tare drăgălașe la prețuri foarte mici. Dacă doriți să vă comandați vreun produs, puteți folosi codul BLOG5 pentru o reducere de 5%.

11 thoughts on “#DiscoverRomania

 1. chiar azi vorbeam cu familia ca anul viitor neaparat trebuie sa mergem la cascada asta, e superba! ❤
  imi place mult si outfitul si bineinteles, unghiutele

 2. Am fost si eu pe acolo anul trecut, dar mi se pare exagerat un pic sa se spuna ca este cea mai frumoasa din lume. Conteaza foarte mult lumina pe care o prinzi cand mergi pe acolo, eu nu am vazut-o asa. Dar chiar si asa, tot exagerat mi se pare 🙂
  Trecand peste asta, eu iti recomand Cheile Nerei cu Ochiul Bei – acolo da, mi s-a parut ireal de frumos.

  • Vazuta de pe sosea, da, iti dau dreptate, nu are un farmec aparte, dar daca stai la nivelul ei (ocolind putin si reusind sa cobori) este… superba. Da, consider ca ar putea fi unele si mai frumoase de atat, dar fiind pe pamantul nostru, automat ca suntem mai subiectivi 😀

 3. Cui nu-i place sa calatoreasca? Cred ca tre’ sa fi nebun sa spui ca nu iti place.
  Pentru mine este asa relaxant, sa stiu ca m-am detasat de tot. La aceea cascada am zis si eu ca trebuie sa ajung neaparat, este absolut superba!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s