The pretty dress

Dress – PinkBasis

Pe măsură ce cresc, gândurile mele se duc tot mai mult către trecut, către tot ceea ce se întâmpla în perioada secolului 20 poate chiar și trecând de acea graniță, dar cel mai mult căutarea informațiilor (pentru că doar așa îmi pot hrăni curiozitatea) despre femeile acelor ani,despre ceea ce făceau, ce gândeau dar și ce purtau îmi dau o stare de bine.

Fotografiile de astăzi, deși nu pot spune că reprezintă un outfit ce ar fi fost ales mai ales la începutul anului 1900,îmi dau o stare de melancolie și mă duc cu gândul departe. De aceea am ales să le și editez într-o formă mai apusă,cu culori mai reci, pentru a vă trimite și pe voi în aceeași buclă a timpului.

Secretul site-ului PinkBasis este că trebuie să căutați foarte atent pentru a găsi exact ceea ce vă doriți. Sunt produse pentru stiluri diverse însă din experiența mea cu ei vă sfătuiesc să vă alegeți în special încălțăminte. Sunt foarte bine confecționate și rezistă eroic 🙂

P.S.: Găsiți această rochiță în Shop My Closet, deci dacă v-o doriți, trimiteți-mi un mail sau scrieți-mi pe pagina de Facebook.

Pupici 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s