Coffee & Shopping ♥

Dress – Adona.ro . Shoes – City Chic

De câte ori nu vi s-a întâmplat ca înaintea unui eveniment important să rămâneți blocate de-a dreptul în fața dulapului și să nu găsiți nimic adecvat de îmbrăcat? Sunt sigură că cel puțin de două ori ați avut parte de această experiență. Căutarea rochiilor este un job tare istovitor, ne obosește atât de mult și până și gândul că trebuie să ne schimbăm de o mie de ori în cabina de probă îmi face mintea să o ia razna.

Știți pasiunea mea pentru magazinele online și mai știți că de fiecare dată încerc să vă prezint articole vestimentare care pe mine chiar m-au dat gata și care m-au impresionat prin calitate și preț. De Adona.ro v-am mai povestit în nenumărate rânduri și tot de atâtea ori le-am lăudat gențile. Dar rochii? Da, de ceva timp găsim și rochii pe site și vă spun că au fost atent alese pentru a se potrivit fiecarei doamne și domnișoare în parte.

Așadar, puteți combina două dintre hobby-urile voastre preferate, fără niciun pic de efort : shopping-ul și băutul cafelei ♥ Eu asta fac aproape de fiecare dată și credeți-mă că îmi dă o stare de bine rar întâlnită.

Rochia aleasă de mine am asociat-o ușor cu o nuntă. Poate nu chiar cu petrecerea care începe dup-amiaza târzie și se termină când soarele răsare, ci pentru starea civilă sau slujba religioasă. Este genul de rochie care te îmbracă suficient de mult cât să te facă să pari și sexy și decentă (două cuvinte rar întâlnite în aceeasi propozitie în zilele noastre)

Profitați de oferta săptămânii și puteți achiziționa produse la prețuri de chilipir,trust me. 🙂

2 thoughts on “Coffee & Shopping ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s