FARMECe pentru un păr sănătos

Una din cele mai mari comori pe care le dețin la acest moment este părul meu. Consider că este un ajutor de nădejde oricând dorim să devenim altcineva, să ne transformăm într-un nou personaj. Știu că nu este întotdeauna ușor să facem asta însă sunt singura care crede că un păr buclat te face să fii o persoană gingașă, tânără și plină de viață,iar părul drept scoate la iveală fiara? Poate aceste întâmplări mă au doar pe mine ca protagonist dar sigur ați simțit măcar odată că vă iubiți podoaba capilară și că ați da orice să o îngrijiți așa cum se cuvine, am i right? Eu una sunt super îndrăgostită de tot ce înseamnă produse de îngrijire a corpului și a părului , așa că vă puteți imagina încântarea mea când am început testarea unor produse de păr, cu ingrediente naturale. Cătina, deși are un gust amărui, o mănânc aproape în fiecare zi de toamnă, iar acest fapt se vede pe pielea mea, așa că de ce să nu o încerc și pe păr?

Balsamul cu cătină și ghimbir Farmec este absolut necesar atunci când aveți probleme cu asprimea părului sau cu imposibilitatea de a-l descurca. Mie îmi este tare drag acest balsam pentru că se potrivește de minune cu șamponul cu gălbenele, anti-mătreață. Deși am încercat un milion de feluri de șampoane de acest gen, acesta este singurul de până acum care dă rezultate vizibile. Nu știu dacă observ acest lucru doar pt că este ultimul produs folosit, însă vă zic că merită încercat.

Mirosul ambelor produse este unul discret, care persistă însă care nu deranjează. Prețurile sunt mai mult decât friendly cu portofelul vostru, iar gramajul celor două vă va face să terminați ambele produse deodată (pentru că întotdeauna folosim mai mult șampon decât balsam la o spălare, nu?)

P.S.: Dacă vă plac bijuteriile folosite ca decor, le găsiți pe MC Boutique. Le puteți folosi, așa ca mine, pentru poze mai frumoase și inventive, sau pentru accesorizarea outfiturilor monotone. Sigur veți găsi ceva și pe placul vostru 🙂

4 thoughts on “FARMECe pentru un păr sănătos

  1. Acum 2 săptămâni a început să îmi cadă părul mai mult decât de obicei, iar după l-am și vopsit. Eu caut un șampon și un tratament anti-cădere acum 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s