My precious pinky Equa bottle

Equa Bottle (click)

Vara aceasta, căldura m-a luat parcă pe nepregătite și oricât am încercat să mă feresc de ea, nu am reușit. Îmi este aproape imposibil să ies din casă doar pana la ora 10 dimineața și să îmi continui treaba pe la 17-18 , atunci când este puțin mai răcoare, pentru că programul meu nu se poate desfășura astfel, rămân câteva ore bune în care ar trebui să mă blochez în casă, cu aerul condiționat dat pe 16°C și cu bolul de înghețată în față – ceea ce nu se întâmplă nici în vis!

Sunt mare băutoare de apă. O prefer înaintea oricărui suc, însă aș avea dubii dacă ar trebui să aleg între ea și cappucino! 😀 În orice caz, în această perioadă a anului avem nevoie de hidratare maximă, atât în exterior (a loooot of creams) cât și în interior (H2O baby). Oricât am încerca să ne ascundem după deget, adevărul este că sticlele de plastic din comerț, mai rău ne îmbolnăvesc. Știm cât de nocive sunt toxinele din plastic dacă le frecventăm în mod constant, așa că eu am preferat să folosesc (și refolosesc) sticlele Equa. Găsite atât în variantă de plastic cât și în cea de sticlă, ne putem asigura că sunt fără BPA și că le putem utiliza o perioadă îndelungată fără a avea probleme sau a întâmpina dificultăți (miros neplăcut al apei după o perioadă mai mare etc)

Sinceră să fiu,nu știu de ce am ales această culoare. Modelul îl știam și îmi plăcea însă nu mă puteam decide – roz sau albastru? Iar alegerea o puteți vedea și voi în fotografii 🙂

Pentru că eu ador această sticlă și pentru că îmi doresc ca și voi să aveți experiențe cât mai plăcute cu produsele despre care vă vorbesc, curând, împreună cu cei de la Equa, dorim să facem un cititor fericit și să îi oferim o sticlă asemănătoare (de culoare bleo, pentru a se bucura atât doamnele cât și domnii de concurs). Pentru moment, tot ce trebuie să faceți este să îmi spuneți într-un comentariu unde v-ați dori să se desfășoare concursul, aici sau pe Facebook?

Cu cât mai multe comentarii cu atât mai mari sunt șansele ca viitorul concurs să se desfășoare mai curând 🙂

33 thoughts on “My precious pinky Equa bottle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s