Cadou cu… suflet!

Măcar de câteva ori pe an gândurile ne sunt ațintite către persoanele dragi și mai presus de asta, către „ce cadou l-ar putea/ ar putea-o bucura foarte mult?”. Eu sunt o împătimită a cadourilor și încerc pe cât posibil să îmi impresionez prietenii și familia cu cadouri inventive, personalizate și dăruite din suflet. Nu mereu reușesc asta, motivele fiind diverse (lipsa banilor,a ideilor, a timpului) însă voi încerca prin acest articol să vă fac pe voi să scăpați de acest chin.

Mai presus de orice cadou, le iubesc (și le țin minte) pe cele dăruite din suflet, așa cum am spus mai sus. Indiferent că este vorba despre o floare sau o pereche de cercei, gestul și modul în care au fost făcute cadou, contează infinit mai mult decât valoarea materială a acestuia. Așadar, vreau să vă prezint una din modalitățile prin care sunt sigură că vă veți impresiona prietenii dragi. Prin personalizarea cadourilor lor! Iau ca exemplu agenda din imagini. A face cadou o agendă nu are nimic special, ba chiar în loc să se bucure, celui căruia i se oferă agenda va putea gândi că nu este destul de organizat în ochii tăi și că trebuie să facă eforturi mai mari. Dar dacă o transformi cu puțin ajutor din partea Panda Gabriela Handmade Accesories,rezultatul te-ar putea face chiar și pe tine să rămâi impresionat.

Așa am fost eu când am primit coletul de la draga de ea. Discutasem detaliile, stabilisem cum doresc să arate coperta și ce să fie scris pe ea, însă… Mi-a întrecut așteptările. Deși o am de ceva timp, nici până acum nu mi-am făcut curaj să scriu în ea. Am preferat să măzgălesc ideile pe diferite foi și să le anexez decât să stric cumva vreo pagină din frumoasa mea agendă. 😀

Dacă răsfoiți albumele de pe facebook ale Gabrielei, veți vedea că în afară de produse personalizate, găsiți și multe bijuterii, care mai de care mai frumoase. Bineînțeles că fiind în faza latino a vieții,am fost impresionată de perechea de cercei de mai jos. Prețurile sunt minuscule în raport cu oricare alte site-uri de produse handmade, iar calitatea este cu mult mai mare!

Au mers de minune cu părul meu buclat și cu rujul nude de care mă îndrăgostesc pe zi ce trece.

V-aș anexa zecile de fotografii cu produse create de ea pentru nunțile clienților săi, însă vă las pe voi să descoperiți, cine știe când veți avea nevoie de o agendă pentru pregătirea nunții sau de tăblițe cu numele mirilor? Eu aș apela la Gabriela nu doar pentru nunta mea ci și pentru multe alte evenimente. Important este să ai o idee, iar ea sigur o va dezvolta într-un obiect ce-ți va învălui sufletul.

10 thoughts on “Cadou cu… suflet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s