Bijuteriile vindecătoare

Bijuteriile reprezintă acea pată de stil și culoare fără de care eu nu pot ieși din casă. Mi se întâmplă rar să uit să îmi pun cercei sau să las în micul suport inelul primit în dar de la părinți pentru că m-am obișnuit ca prin ele să îmi spun povestea. În fiecare zi pot deveni un nou personaj dacă îmi doresc cu ardoare, iar acest lucru vi l-am demonstrat și vouă. Așadar de ce să nu transpun prin bijuteriile pe care aleg să le port, starea mea de spirit? Dar dacă acestea ne-ar induce chiar starea de spirit? Sunt idei care sigur ne dau de gândit, dar astăzi vreau să vă prezint un fapt cert – pietrele care ne transformă energia pe care o transmitem. Pare pompos dar… îmi veți da dreptate.

Acum ceva timp am dat peste Beatrix Color, un site cu bijuterii handmade, create de om, pentru oameni frumosi . De acolo am achiziționat câteva bijuterii care mi-au atras atenția în mod special și de care știam că îmi vor însenina zilele.

Colierul cu cristale de Howlit – de pe site aflăm că are puteri calmante. Cum eu sunt o persoană vulcanică, am nevoie de așa ceva! 😀 Fiind dintr-un lanț argintiu cu pietre albastre ca cerul, nu mi-a fost deloc greu să îl includ în outfiturile de zi cu zi. – mai ales în zilele stresante de luni! – „Ajută la precizarea ambiţiilor, spirituale şi materiale, şi la materializarea lor.”

Cerceii de Ametist

Acești cercei sunt acei ceva care vă vor scoate din anonimat indiferent de ocazia în care îi veți purta. Mie îmi transmit… eleganță, feminitate și o stare de bine.

Apreciez toate bijuteriile Beatrix Color în primul rând pentru că sunt handmade, iar în al doilea rând pentru că fiecare dintre ele cară o poveste în spate. Voi ce poveste v-ați alcătui?

2 thoughts on “Bijuteriile vindecătoare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s