Silky feet!

Iubesc să port vara outfituri cât mai lejere, răcoroase, care să danseze pe pielea mea și în care să nu mă simt captivă. Dar pentru că se întâmplă ca la salon să nu ai timp să te duci, cosmeticiana preferată nu poate veni la domiciliu, iar tu nu vrei să distrugi munca și durerea depusă în atât timp doar pentru 5 minute de făcut cunoștință cu lama, eu am soluția pentru tine. Cu siguranță o știi și tu, ai mai auzit-o la prietene sau poate chiar ai încercat-o dar din motive banale ai renunțat. Și mie mi s-a întâmplat prima dată însă cum sunt încăpățânată din fire, am dus-o la capăt într-un final. Vorbesc despre epilatul cu ceară acasă. Cel mai OK mod de epilare, care îți lasă pielea fină pentru mai mult de două săptămâni (acest termen depinzând de foarte mulți factori) este cel cu ceară tradițională sau de unică folosință. Depinde, iarăși, de preferința fiecăruia, tipul de piele și grosimea firului.

Fiind o fană înrăită a cumpărăturilor online, ar fi fost imposibil să nu găsesc rezervele de ceară dorite, în online. Am apelat din prima la site-ul de unde mi-am achiziționat și aparatul de încălzit ceara, acum un an și un pic. Nu am dorit să cheltui foarte mulți bani, dat fiind faptul că oricum scap mai ieftin decât dacă aș face o vizită la salon, mi-am pus în minte bugetul de 90 lei – suma minimă de care poți comanda de pe EpilatPro.ro. Zis și făcut. Comanda ați văzut-o probabil și pe Facebook,ea conținând 6 rezerve de ceara, un pachet cu 100 de benzi pentru epilatul cu ceara de unica folosință, un ulei calmant pentru pielea proaspăt epilată dar care face minuni și pentru micile rămășițe de ceară ce nu au fost luate cu banda, bețișoare de lemn pentru ceara tradițională și muuulte mânuși de unică folosință. O consider o comandă consistentă în raport cu prețul său, completându-mi arsenalul foarte rapid cu lucrurile de care am nevoie.

Este bine de știut că ceara de unică folosință vine în mai multe combinații/feluri, dat fiind faptul că gradul de sensibilitate al pielii noastre este diferit pentru fiecare în parte. Așadar, țineți minte : ceara galbenă/cu miere și cea verde-albăstruie/Azulena pentru piele normală, ceara roz/Titan Rosa – pentru piele sensibilă. Pe site veți mai găsi și alte tipuri, cum ar fi cea cu aloe vera, cu talc, ulei de argan sau chiar fructe de pădure. Este bine să citiți detaliile care însoțesc informațiile despre produs pentru a găsi ceea ce vi se potrivește.

Eu folosesc de când mă știu ceara cu miere, iar ocazional (pentru mâini în special, dacă fac o pauză mai lungă între epilări) pe cea roz, Titan Rosa.

Sunt sigură că de maxim 90 lei vă veți achiziționa tot ce vă este necesar pentru epilatul acasă, dar la câte lucruri folositoare veți găsi, eu zic că merită să investim în răsfățul pielii noastre.

Kisses!

5 thoughts on “Silky feet!

  1. pana acum am incercat ceara cu miere de albine si mi se pare foarte eficienta sunt curioasa daca cea roz e la fel de eficienta?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s