Noile geluri de duș Dove – Răsfăț la tine acasă

Întotdeauna doresc să îmi răsfăț pielea cu cele mai noi inovații și mereu caut să mă surprind plăcut cu noi produse destinate pielii. De data aceasta, Dove m-a surprins cu noile geluri de duș care promit să lase pielea mai fină și catifelată chiar de la prima utilizare. Cum nu sunt credulă de fel și cum doresc să încerc mai întâi produsele și abia mai apoi să vă vorbesc despre ele, le-am acordat celor trei geluri de duș o săptămână în care să îmi arate dacă este adevărat tot ce se spune despre ele. 

Eu am primit spre testare 3 produse din gama lor de bază și anume : Deeply Nourishing, Caring Protection și GoFresh. Toate cele trei sunt îmbunătățite cu tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™, iar pe mine m-au impresionat, de la textură și până la parfumul discret ce rămâne impregnat în piele.

În ultima perioadă am stat foarte prost cu timpul – multe deadline-uri, evenimente, examene, puțin timp pentru relaxare, citit. Pielea mea fiind foarte capricioasă, nu pot trăi fără creme hidratante, iar după duș pierdeam ceva timp așteptând să intre în piele crema, pentru a nu-mi murdări toate hainele și pentru a simți acel efect, de hidratare și răsfăț. De o săptămână încoace, sar de fiecare dată peste ritualul de „cremuit” pentru că nu mai este necesar, pielea îmi este hidratată, nu mai simt senzatia de strângere sau de uscare.

Eu, Cătălina, persoana care până acum ceva timp nu putea trăi fără creme hidratante, recomand cu drag această nouă gamă. 🙂 Cred că voi deveni dependentă de ele!

6 thoughts on “Noile geluri de duș Dove – Răsfăț la tine acasă

  1. Oau, as incerca si eu aceste geluri de dus. Cred ca te-ai simtir foarte rasfatata. Imi plac mult si fotografiile, un mod inventiv de a arata calitatea produsului dar si munca depusa de tine.
    Ma bucur ca ti-am descoperit blogul, ti-ai castigat o noua abonata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s