Ce înseamnă eleganța?

“Fiecare shooting foto trebuie să aibă în spate o poveste”. Acestea au fost cuvintele pe care Dan Ene, fotograful cu care am format o echipă în realizarea acestor fotografii, mi le-a spus prima dată când am discutat despre detaliile shootingului. Recunosc că încerc să mă transpun într-un nou personaj de fiecare dată când stau în fața camerei (check here and here) și de multe ori îmi iese, ceea ce mă face să mă simt tare mândră. 🙂 În fotografiile realizate la Skybar, am încercat să vă transmit faptul că eleganța și starea de bine nu trebuie să vină din exagerări. O pereche de pantofi confortabili și o geantă încăpătoare (dar nu prea voluminoasă) ne pot face ziua mai buna cât am clipi. Și știți bine că spun adevărul!

Geanta pe care am folosit-o face parte din colecția Adona, este din piele și…m-am îndrăgostit iremediabil de ea. Am folosit-o în două combinații (pe a doua o veți vedea curând, aici, pe blog) și în ambele s-a potrivit de minune. Cred că cuvântul classy o caracterizează.

Voi cum definiți eleganța?

16 thoughts on “Ce înseamnă eleganța?

   • Cred ca eleganta e in fiecare femeie, de fapt cred ca un sinonim potrivit pentru ‘eleganta’ ar fi ‘feminitate’.E in starea pe care ne-o da o noua geanta sau o pereche de pantofi, asa cum ai spus tu, sau in clipele pe care le petrecem alaturi de persoana draga noua, in cuvintele pe care le spunem si care ii ating pe cei din jur; e pur si simplu in noi. 🙂

 1. Eleganta egal cochetarie, ati facut o treaba grozava impreuna, tu arati super, conteaza foarte mult si partea de editare pentru o calitate inalta a imaginii, rezultatului final.
  xox

 2. Omg, ce poze frumoase, esti superba! ❤
  Primul gand cand te-am vazut a fost ca semeni foarte bine cu Ana Ivanovic, tenismena mea preferata :)))
  Pupici!

 3. ce poze frumoase!!!
  si rochita e superba!
  eu nu pot da o definitie a elegantei, nu sunt adepta ei, prefer sa fiu comoda :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s