Lemon Yellow

Dress – Style Moi (click) . Sandals – ZARA

În general, atunci când comand pentru prima dată de pe site-uri din străinătate sunt reticentă deoarece se pot întâmpla o mie și una de probleme, începând de la calitatea produselor și până la primirea coletului în siguranță. Despre prima parte pot să vă spun foarte multe întâmplări, de la cele foarte plăcute la cele incredibil de neplăcute care mi-au dat dureri de cap. La prima comandă nu poți fi niciodată sigur că produsele vor fi exact ca cele expuse pe site și de aceea eu sunt recunoscătoare fetelor care fac atât de multe review-uri pe tema aceasta, iar cu un singur search pe google poți găsi informații despre fiecare site în parte.

Pentru că sunt atât de recunoscătoare, vreau să transmit și eu mai departe părerea mea despre un site de care am auzit relativ recent, Style Moi. În afară de faptul că sunt foarte prompți cu pregătirea comenzii, aceasta a venit în siguranță, iar produsele sunt identice cu cele de pe site. Prețurile sunt puțin mai mari decât cele pe care le găsim pe site-urile chinezești, însă și diferența se vede de la o poștă 🙂 Rochia pe care o port în aceste fotografii a costat undeva la 20$, așadar deloc un preț prea mare, iar materialul și finisajele cred că o fac să își merite banii.

Am ales să nu o accesorizez în exces mai ales pentru că, pentru mine, galbenul este deja too much într-o ținută, indiferent de cât de puțin sau mult apare – iar dacă întreaga rochie este galbenă..mammamia! Daaar mi-am promis să încerc să port culori mai vesele și să las negrul deoparte, așadar mă conformez. 🙂

14 thoughts on “Lemon Yellow

  1. Iti vine foarte bine, iar faptul ca este galbena nu este “prea mult”. E o culoare placuta. Poti chiar sa ii adaugi cateva accesorii. Ai putea sa te joci in zona parului. Ai un par frumos si exista atat de multe accesorii pentru el. Oricum, ma bucur sa vad ca nu iti mai e “teama” de culori.

    Missy L – https://fullofbeauties.wordpress.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s