Simplicity

Shirt – StyleMoi . Pants – Pimkie via Kurtmann . Shoes – Fashion71 . Bag – Adona

Deși vara a sosit și nu pot decât să mă bucur de faptul ca pot purta în sfârșit fuste și rochii fără probleme, vântul îmi dă de furcă tare atunci când vremea este capricioasă, iar disconfortul creat de ținutul fustei pentru mine este extrem de stresant. De aceea, nici măcar acum, la +30 nu pot renunța la pantaloni, iar cei pe care îi vedeți în fotografii, pot spune că sunt salvarea mea. Materialul elastic lasă pielea să respire, iar senzația de sufocare nu își are locul. Tricoul… ei bine, acesta mă reprezintă. Hungry este unul dintre cuvintele care mă descriu cel mai bine, alături de pofticioasă. 😀 Este foarte confortabil și sigur va fi în bagajul meu în multe dintre vacanțele ce vor urma.Geanta Rae (căci acesta este numele ei) este la fel de bine lucrată precum și celelalte două genți Adona din colecția mea, iar faptul că este extrem de încăpătoare o pune în topul genților mele preferate.

Tenesii albi de la Fashion71 sunt unul din must-have-urile acestei veri. Sunt potriviti pentru orice fel de outfit pastelat, dar si in culori vibrante. Mărimea mi s-a potrivit perfect, iar pe acest site, de regula nu îmi fac probleme legate de mărime atunci când cumpăr, știu că se potrivesc (cel puțin eu am avut acest noroc de fiecare dată 😀 )

View this post on Instagram

#flashtattoo from #stylemoi 💟💘

A post shared by Cătălina Motoroiu (@catalinammrr) on

12 thoughts on “Simplicity

  1. Imi plac tare mult tricoul si jeansii 💙💜💛 Lamureste-ma si pe mine care e faza cu tatuajele astea metalice, am vazut o multime de fete pe fb, e o moda noua? Unele arata chiar fain, imi place al tau spre exemplu, te pup!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s