My lucky bracelet!

Sinceră să fiu, nu știu care a fost momentul în care m-am îndrăgostit de brățările Soufeel și de multitudinea de charm-uri pe care le are.. Dar, știu sigur că după două comenzi date mă pot considera a little bit obsedată. În sensul bun, firește.

Detaliile despre felul în care sunt confecționate, ambalate și trimise către fiecare client le știți deja, așadar în acest articol vreau să vă vorbesc despre fiecare dintre cele 5 charm-uri alese de această dată. Ca de obicei, am ales ceva ce mă reprezintă, am compus o brățară care să spună o poveste despre mine. Dar după două astfel de brățări cred că a treia oară voi comanda doar charm-uri pline de culoare. Doar vine vara, nu?

The travaler

Nu știu dacă acest charm a fost ales din iubirea mea pentru călătorii sau din dorința de a vizita din ce în ce mai multe locuri. Cred că ambele, iar vederea sa aproape zilnic pe mâna stângă mă face să îmi doresc din ce în ce mai mult să muncesc pentru lucrurile frumoase din viața mea, pentru a le duce la îndeplinire. Șiiii…. poate îmi voi face curaj vreodată să mă urc într-un avion!

Love for family

Familia, pentru mine, înseamnă atât părinții, surioara mai mică, cât și rudele îndepărtate, prietenii, iubitul. Sunt sufletistă, cred că acesta este cuvântul care ar exprima cel mai bine această parte a mea, însă îmi place să am cât mai mulți oameni aproape și să construiesc cu fiecare în parte o relație frumoasă. Însă, mai presus de toți și toate se află mama. Fără ea, în momentul de față aș fi un nimeni, așadar am simțit nevoia să facă parte din povestea mea.

Give

Dăruiește! Nu mulți cunosc această parte a mea însă aș prefera să dau ultimii bani din portfel pe un cadou pentru cineva drag și să îi las o amintire plăcută decât să îmi cumpăr eu ceva de care am nevoie sau pe care mi-l doresc. Într-adevăr, îmi place și să primesc cadouri, mai ales dacă sunt dăruite fără vreun motiv anume și au o însemnătate sentimentală. What can i say sunt tare romantică din fire! 🙂

L×3

Live, Laugh, Love! Motto-ul după care încerc să mă ghidez în fiecare dimineață. Sunt și zile atât de încărcate încât doar de râs nu am eu chef, dar pot spune că recuperez cu lacrimi de râs în zilele următoare.

Vă recomand atât brățările cât și charm-urile, mai ales pentru că sunt din argint (925) și calitatea lor își spune cuvântul. Am purtat brățara în ploaie, neprotejând-o, și arată la fel de bine ca atunci când am primit-o. Ce îmi recomandați pentru următoarea comandă? 🙂

10 thoughts on “My lucky bracelet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s