Recunosc că ascund în geantă….

…de toate! De la produse de machiaj până la cele necesare supraviețuirii în această lume a gadget-urilor. Îmi place să mă asigur că am tot ce am nevoie în geantă, așadar o umplu de fiecare dată cu tot ce nimeresc. Cu toate acestea, trei categorii de lucruri se află întotdeauna în geanta mea:

1. The phone & Co

Folosesc atât de mult telefonul încât ar fi o minune dacă bateria ar dura o zi întragă. Cum acest lucru nu se întâmplă, am mereu în geantă încărcătorul. De asemenea, căștile sunt o necesitate într-un București atât de aglomerat!

2. Hair & Makeup

Tangle Teezer-ul mă ajută atunci când am o bad hair day sau pur și simplu când vreau să mai îmblânzesc firele rebele. Dacă încărcătorul sau fardurile le mai uit acasă atunci când fac schimbul dintre genți, elasticul de păr și câteva agrafe nu lipsesc niciodată. Mai ales în sezonul călduros simt nevoia de a-mi prinde părul din când în când. Legat de machiaj… Nu sunt una din acele persoane care s-ar machia excesiv (după cum sigur ați observat și din pozele de pe blog) dar îmi place să am câteva produse în caz de nevoie. Balsamul de buze este o necesitate pentru mine, iar această variantă (recipientul roz – Oriflame) o mai puteți găsi pe rafturile din dulapul meu în alte patru variante 😀 . Mai găsiți o oglindă, rimel, probabil și creioane de buze/ochi, în funcție de ce evenimente am peste zi.

3. Money & Glasses

Sunt o purtătoare de ochelari! Știți acest lucru de când v-am prezentat lentilele de ochelari, dar sigur nu știați tocul copilăresc pe care îl am 🙂 Face casă bună cu portofelul care este în același stil. Fără ele nu ies din casă, oricât de mică sau mare ar fi dimensiunea genții. Întotdeauna am ceva de scris la îndemână pentru ideile care îmi vin dintr-o clipă în alta și pe care de altfel le-aș uita dacă nu le-aș scrie.  Îmi este mai comod să iau agenda după mine pentru că în ea am toate cele necesare – pentru blog și nu numai.

Dintre toate acestea, probabil cele trei lucruri fără de care nu aș pleca niciodată din casă și pe care sigur le-ați regăsi în geanta mea sunt : Portofelul, căștile și balsamul de buze. Voi ce ascundeți în geantă? 🙂

Prin acest articol particip la concursul organizat de Adona și la provocarea pe care mi-au înaintat-o. De asemenea, geanta din fotografii o găsiți pe site-ul Adona.

9 thoughts on “Recunosc că ascund în geantă….

  1. ce dragut e portofelul! are acelasi imprimeu ca husa tabletei mele, numai ca a mea e verde, bineinteles :))
    eu am mult mai multe in geanta, azi am avut chiar si o pereche de papuci :))

    • Te cred, am momente in care cedez nervos pentru ca geanta este atat de grea si eu mai am atat de multe drumuri de facut. De aceea prefer sa “adun” in geanta cat mai putine cu putinta 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s