I’m a princess. What about you?

Blouse – ie (romanian traditional shirt) . Skirt – Hira Design . Shoes – City Chic

Photo credits : Raluca Vintilescu

Lumea de basm este aceea în care tu te simți cel mai bine, cea pe care ți-o creezi de unul singur și care înflorește din imaginația ta. Realitatea nu este întotdeauna cea mai bună versiune creată, de aceea căutam mereu alternative pentru a ne simți bine și a ne reîntoarce într-un fel sau altul în copilărie.

Pentru mine, rochiile și fustele din tul sunt articolele vestimentare ce te fac să ieși din anonimat, care îți dau o stare de bine și se potrivesc oricui! Dacă doriți, mă puteți contrazice, dar știți că am dreptate! Așadar, vă invit în povestea mea, pentru a doua oară, alături așa cum v-am obișnuit, de Hira.

De acum, prințesele nu mai poartă rochii lungi cu care să măture întregul regat, ci rochii midi care să lase la vedere pantofii stiletto atât de comozi!

De altfel,nu mai sunt necesare împopoțonări inutile, zâmbetul este accesoriul perfect care scoate din impas orice outfit.

*my dumb face*

Fusta mi se pare incredibilă, iar în momentul în care am primit-o, mă zbenguiam prin casă gândindu-mă cu ce aș putea să o accesorizez. Ia pe care o vedeți este primită din generație în generație și are câtiva ani buni la bord (nu cred că aș spune prostii dacă aș zice 50 ani). Iubesc folclorul românesc, iar costumele tradiționale mă ating la suflet. Aș dori tare mult să îmi înmulțesc colecția de ii.

Romeo, Romeo, where are you, Romeo?

*amused*

Așadar, ce personaj sunteți în povestea voastră?

Kisses♥

22 thoughts on “I’m a princess. What about you?

  1. Ce frumos ai scris! iar tinuta e foarte bine gandita si arati superb, chiar ca intr-un basm!
    p.s: Nu am putut sa nu remarc castelul ‘bantuit’, unde ziceai ca vei face niste poze mai ‘fairytale’ 😉

  2. O adevarata zana. Asa cum am mai zis esti o aparitie incantatoare. Imi place mult decorul si esti minunata in tot ce faci. In povestea mea eu joc multe roluri, uneori zana cea buna, alteori baba cloanta, mai sunt si master chef dar cel mai important e ca sunt iubita si apreciata de cei de langa mine.
    Pup si te imbratisez cu drag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s