Răsfăț cu diamante pentru picioare.

Acum câteva săptămâni, când am participat la #BucharestFashionWeek , am primit din partea Scholl & Veet o punguță plină cu bunătăți pentru piciorușe drept cadou. 🙂 Am promis că voi vorbi despre ele pentru că știu că multe dintre cititoarele mele se confruntă cu probleme de ordin estetic în privința picioarelor.

De mică am prins ticul de a mă da cu o crema hidratantă în fiecare seara pe picioare, înainte de a adormi. Senzația de piele uscată este pentru mine un chin, atât în privința tălpilor cât și a mâinilor, iar faptul că sunt obsedată (da,da!) de hidratare, este un plus pentru că aspectul de piele moartă este atenuat. Cu toate acestea, mai ales din cauza perechilor de încălțăminte care mă torturează cu orice ocazie, călcâiele mele nu sunt cele mai fine de pe mapamond – în ajutor vine Scholl cu noua pilă electronică Velvet Smooth cu cristale de diamant. Am fost puțin reticentă (așa cum sunt de fiecare dată când încerc ceva nou) pentru că întreaga blogosferă o vorbea doar de bine și mi-era imposibil să cred că face bine oricui. Daaaar….

Pe mine m-a ajutat. A îndepărtat pielea moartă cu ușurință, mi-a făcut un mic masaj la tălpi și m-a făcut să și râd puțin (oferă senzația aceea de gâdilat 🙂 ). Mai apoi am folosit gelul calmant, iar seara crema hidratantă de noapte. Mirosul lor este divin. Mie îmi place foarte mult senzația oferită tălpilor și folosesc crema de zi ori de câte ori simt nevoia.

Rotița abrazivă poate fi înlocuită (ceea ce este și indicat!), iar durata sa de „viață” este de circa 12-13 folosiri. Rezervele le găsiți în comerț, la fel ca și întregul set de îngrijire. Pentru aparat este nevoie de 4 baterii (pe care le găsiți deja în pachet), iar în privința siguranței nu aveți de ce să vă faceți griji. În caz că insistați prea mult și cu prea mare putere pe o zonă, rotița se oprește din învârtit pentru a nu provoca răni.

Dacă de tălpi ne-am ocupat, acum urmează catifelarea picioarelor pentru sezonul cald ce a sosit deja – rochițele, fustele și pantalonii scurți pot fi folosiți în outfituri fără nici cea mai mică problemă pentru că am un aliat de nădejde : Veet.

Crema depilatoare și benzile de ceară rece sunt două dintre alternativele cele mai bune atunci când ai nevoie de o epilare ieftină, rapidă și de lungă durată. Eu nu sunt fana benzilor de ceară rece însă sora mea da, și vi le recomandă cu tot dragul. Eu prefer ceara caldă de unică folosință.

Vă recomand cu drag kit-ul de întreținere a unor picioare frumoase, sănătoase și pline de viață și aștept să îmi spuneți care sunt preferatele voastre! 🙂

4 thoughts on “Răsfăț cu diamante pentru picioare.

  1. eu nu am probleme cu pielea moarta, din fericire, dar am auzit numai lucruri bune despre aceasta pila minune!

  2. Eu nu prea am asa probleme mari cu calcaiele, sa mi se crape sau sa mi se vada asa urat, thanks God :)). Oricum, pila asta e numai buna de avut in casa, se vede ca face treaba buna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s