Crema de zi cu extract de musetel – Jacob Hooy

Cremă de zi cu extract de mușețel Jacob Hooy – Manier.ro

Dacă mă urmăriți de mult timp probabil ați observat că de ceva vreme încoace mă interesează foarte mult partea de beauty, poate nu atât de mult pe partea de produse de make-up cât despre produsele de îngrijire a pielii, a tenului, a părului și așa mai departe. Pentru că am amintit despre îngrijirea pielii, astăzi vă vorbesc despre un secret pe care l-am descoperit cu o săptămână și un pic în urmă. Știți că sunt o fană a cremelor de față și mai ales că îmi doream una care să fie perfectă pentru tenul meu mixt, cu tendințe de uscare pe de-o parte și îngrășare pe de alta (strange woman, i know). Primind spre testare crema de zi Jacob Hooy, am dat un mic search pe google și am aflat câteva informații despre ea. În prezentarea de pe site am găsit aceste detalii : ”Crema de zi cu extract de Musetel iti ofera protectie, luminozitate si hidratare pe durata intregii zile. Ingrijeste-ti tenul corespunzator pe timpul zilei si protejeaza-l impotriva factorilor externi pentru a-l mentine mereu tanar, ingrijit, hidratat si cu aspect sanatos”

Ce pot să vă spun eu? Crema este într-adevăr hidratantă, însa nu prea mult cât să nu poți aplica mai apoi machiajul pe față, dar nici cât să usuce tenul la 10 minute după aplicare. Mirosul este plăcut, discret și îl simt doar în momentul în care aplic crema pe față. Nu persistă într-atât încăt să fie deranjant, mai ales dacă aplici fondul de ten sau alte produse de make-up.

Mie personal simt că îmi calmează pielea și o folosesc mai ales atunci când am supus fața la diferite tratamente care necesită iritarea feței (chiar și pentru scurt timp). Eu trișez puțin și o folosesc și dimineața și seara, înainte de culcare pentru că îmi place să îmi simt pielea catifelată, mai ales după demachiere. Cu toate acestea, cred că voi achiziționa și crema de noapte din aceeași gamă cât de curând!

*detalii legate de compoziția cremei*

Doamnelor, dacă doriți să vă răsfățați tenul în acest anotimp în care pielea este supusă la schimbări zilnic, vă recomand cu încredere această gamă. Mie îmi place tare mult și mai presus de toate, funcționează pentru tenul meu fițos. Așadar, click pe Manier.ro și comandați-vă produsele preferate din gama Jacob Hooy! 🙂

6 thoughts on “Crema de zi cu extract de musetel – Jacob Hooy

  1. pare super!
    eu in ultima vreme folosesc produse de ingrijire din Korea, ma inteleg foarte bine cu ele. cel putin, un ser, mi-a schimbat viata!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s