Animal Print

Blazer – Kurtmann.ro . Jeans – Stradivarius . Shoes – PersunMall .

Deși programul mă obligă să fiu o persoană matinală, urăsc acest lucru. De aceea, aproape în fiecare dimineață încerc să amân momentul despărțirii de patul pufos, gândindu-mă de seara la outfitul de peste zi. Bineînțeles că de cele mai multe ori se produc mici schimbări, dar credeți-mă că e mult mai bine să îți pui gândurile în ordine de seara, nu numai legat de outfit cât și despre planurile pe care dorești să le duci la îndeplinire. Agenda mea este plină, iar seară de seară încerc să îmi contorizez timpul cât mai bine (nu reușesc mereu dar este o satisfacție foarte mare, când ești cu agenda în mână, să începi să tai lucrurile pe care le-ai făcut deja).

V-am sfătuit de fiecare dată să vă îmbrăcați lejer atunci când aveți de umblat prin tot orașul, fără pauze prea mari de băut cafea. Lunea fiind dușmanul meu crunt, am ales un outfit casual,în care să mă simt bine și totodată să îmi dea speranțe că începutul de săptămână nu e chiar așa de fioros.

Bag – Adona.ro (<- click)

*I really hate mornings, can u see that?*

Ne vedem și pe Instagram. Nu uitați să apăsați butonul de follow 🙂

7 thoughts on “Animal Print

  1. Am incercat si eu ceva timp sa imi aranjez hainele de seara, dar mereu se intampla sa nu imi placa ceva si tot cu patul plin de haine plec dimineata:))
    Ador cum iti sta parul, iar tinuta e superba. Cel mai mult imi plac balerinii ❤

    • Aiaiai, parul nu imi place deloc! in realitate arata diferit, parca mai ok decat transpus in fotografii.
      Eu am reusit sa ma organizez astfel pentru ca ma gandesc si la outfiturile pentru blog si automat desi nu imi mai plac dimineata (pentru ca da, si mie mi se intampla asta) incerc doar sa schimb un element, eventual sa scot sau sa adaug ceva la tinuta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s