Soufeel – Must Have Bracelets

Soufeel Brcelet with 4 charms – 925 Sterling Silver

Pentru mine, bijuteriile prețioase sunt reprezentate de cele care cară după ele amintiri. An de an fac curat în dulăpiorul cu accesorii și de fiecare dată aceleași brățări, inele sau cercei rămân neclintite, negândindu-mă vreun pic să le dau deoparte. Poate că nu este atât de bine să te atașezi de obiecte, însă eu iubesc să păstrez amintiri, am albume întregi cu fotografii recente doar pentru că vreau să fiu sigură că le voi avea și peste 30 de ani, chit că le pot păstra la fel de bine și pe laptop.

De curând (cam acum o lună) am dat de site-ul Soufeel. Nu eram atât de impresionată de brățări pe cât eram de charm-uri! Am văzut zeci de modele care ar fi reprezentat ceva pentru viața mea de până acum însă m-am oprit doar la patru de care eram sigură că au însemnătate acum și vor avea și peste mulți ani.

*wishes come true*

Dorințele și visurile mi s-au îndeplinit până acum în măsura în care am muncit pentru ele. Acest charm îmi amintește să lupt întotdeauna pentru ceea ce îmi doresc și cu siguranță voi avea câștig de cauză.

*scorpio & libra*

Nu cred în horoscop – în faptul că ceea ce auzi la știri în cele 5 minute în care se prezintă cum va fi ziua respectivă pentru cele 12 zodii se va potrivi in totalitate pentru toate cele 7 miliarde de oameni. Însă cred în faptul că data nașterii ne influențează comportamentul și personalitatea. Sunt scorpion, iar acest fapt se observă de fiecare dată când mă enervez sau când doresc ceva cu ardoare. Pun pasiune în munca mea, iar eșecul este un cuvânt pe care prefer să îl evit și să îl șterg din vocabularul meu. Balanța am ales-o datorită iubitului meu, fiind născut în această zodie și totodată reușind să aducă o balanță în gândirea mea atunci când o iau razna.

*october*

Da, anotimpul meu preferat este vara, iubesc soarele și marea, însă luna octombrie reprezintă pentru mine o perioadă plină de sărbătoare în care aniversez atât ziua mea de naștere cât și pe a multor persoane dragi. Tind să cred că această lună îmi poartă noroc și mă încarcă de energie.

Deși am ales charm-urile mai mult din instinct, nu îmi pare rău pentru că știu că de fiecare dată când mă voi uita la brățară îmi voi aduce aminte de momente frumoase din viața mea.

Ca și detalii „tehnice” vă pot spune că atât brățara cât și charm-urile sunt din argint, veți găsi pe fiecare piesă în parte inscripția 925 și numele sau sigla Soufeel. Trebuie să fiți atente atunci când vă alegeți mărimea brățării pentru a fi sigure că nu este prea strâmtă sau prea largă. Măsurați-vă încheietura mâinii și adăugați 1-1.5 cm la numărul final pentru a vă asigura că atunci când veți pune și charm-urile, vă veți simți confortabil.

Brățările sunt perfecte și dacă doriți să le faceți cadou unor persoane dragi, mai ales datorită ambalajului în care sosește, cu o cutie cu fundiță, îmbrăcată în interior cu catifea. Eu deja am plănuit cadoul pentru o doamnă dragă a vieții mele, însă încă nu sunt hotărâtă la charm-urile pe care să le adaug. – Trebuie să luați în considerare faptul că durează aproximativ 4 săptămâni să primiți coletul. El ajunge în țară cam la două săptămâni după înregistrarea comenzii însă știm cu toții cum se mișcă treburile la noi în țară.

Sper că v-am convins de calitatea lor și de faptul că sunt cu mult mai ieftine decât unele asemănătoare de la noi din țară, cum și de faptul că seriozitatea lor se vede în fiecare dintre charm-urile sau brățările comandate 🙂

Vă pup!

6 thoughts on “Soufeel – Must Have Bracelets

    • Ei, eu am comandat cea mai mica dar am primit-o pe cea mai mare. Am discutat cu ei si mi-o vor trimite pe cea de 17 cm, pt ca incheietura mainii o am de 15.5. Sper ca va fi ok aceea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s