Gerovital Happiness – Fericire pe chipul tau

Crema hidratantă cu extract de caise – Gerovital – FARMEC

Despre produsele Farmec știe fiecare doamnă și domnișoară câte ceva și este aproape imposibil să nu găsești unul dintre ele și în propria casă. Produsul cel mai cunoscut de toate româncele, în special de cele mai în vârstă, este laptele Doina, bun la toate, de la demachiere și hidratare până la curățarea articolelor vestimentare din piele (yep, believe me!). Astăzi însă vreau să vă vorbesc despre gama Gerovital Happiness, cea care încearcă să aducă pe măsuța de machiaj prin mirosuri și texturi, primăvara!

Produsul pe care eu l-am primit spre testare este crema hidratantă cu extract de caise, potrivit pentru toate vârstele. Tenul meu este mixt însă are tendințe de uscare așadar a venit ca un plus faptul că pe lângă mirosul de primăvară,este perfect pentru tenul uscat.

Hidratarea este punctul forte. Consider totuși că intră prea repede în piele, și nu am timp să mă bucur de miros și de catifelarea pe care ți-o dă senzația de mângâiere a cremei. Totuși este un plus atunci când te grăbești si vrei să îți hidratezi fața înainte de a te demachia.

Crema vine într-un ambalaj care ușurează folosirea datorită pompiței care îți dă exact cât ai nevoie pentru o folosire. Cei 30 ml au un preț avantajos pentru cât de mult ajută tenul și anume 15 lei. Pentru rezultate optime puteți să vă comandați întreaga gamă. Mie îmi face cu ochiul CC Cream-ul și demachiantul.

*mai multe detalii pe care eu cu siguranță le-am omis 😀 *

Voi folosiți produse Farmec? 🙂 Vă plac?

2 thoughts on “Gerovital Happiness – Fericire pe chipul tau

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s