The midi black dress

Dress – Kurtmann.ro . Necklace – Stradivarius . Bag – Jadu . Shoes – LovelyWholeSale

Bracelet – Soufeel

Sintagma „the little black dress” este cunoscuta pentru fiecare dintre noi. Ea reprezenta rochia care ne salvează din absolut orice problemă,când rămânem în pană de idei și nu mai avem timp de cumpărături. Eu am trei astfel de rochii și parcă toate se aseamană între ele – bineînțeles că mi-am dat seama de asta DUPĂ ce le-am cumpărat. 

Gândindu-mă că ar trebui să mă opresc din cumpărat acel model de rochie, am dorit altceva, un altceva care să se asemene totuși și să fie și neagră. Și așa am dat peste rochiile midi, adorabile de fel, potrivite pentru stilul oricărei doamne sau domnișoare. Eu mă inspir de cele mai multe ori cu ajutorul Pinterest-ului, o sursă nesfârșită de idei. De când am văzut primele fotografii cu diferite fashionsite din jurul lumii am zis că trebuie să am o rochie midi!! Și am găsit-o pe Kurtmann. În fața oglinzii am probat-o în fel și chip. Cu tocuri, botine, converși, dar în final am rămas la teneșii puțin eleganți și…. foarte arginti de pe LovelyWholeSale. Sunt sigură că nu vor fi pe gustul tuturor. Nici pe al meu nu au prea fost, i-am luat datorită unei sclipiri de moment și eram sigură și atunci (ca și acum) că îmi va fi greu să îi port. Dar negrul mă salvează întotdeauna așa că am ales o ținută all black cu accente arginti! 🙂 Vă place rezultatul?

*Încerc să par rea, da?*

Detalii :

Iar mai jos aveți… una dintre zecile de poze făcute de-a lungul timpului în timp ce Raluca mă tot făcea să râd. Dacă mă credeți, aș putea face câte o postare zilnic pentru… o lună de zile?

22 thoughts on “The midi black dress

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s