Casual outfit for busy days

Cardigan – SheInside . Blouse & Jeans – Kurtmann . Shoes – Standard-Shoes

Încep săptămâna în stil mare, bucurându-mă de căldură și reușind să îmi duc la capăt toate planurile. BIG NEWS! Port lentile de contaaaact! De probă, pentru două săptămâni. Vă voi povesti mai multe într-un viitor articol pentru curioșii care doresc să afle mai multe detalii.

Outfitul de astăzi este unul perfect pentru începutul de primăvară, atunci când razele soarelui te încălzesc dar nu destul. Jeanșii sunt achiziționați de pe Kurtmannde un car de ani. Modelul inițial era evazat, dar foarte lung, astfel încât ar fi putut fi purtat doar cu pantofi cu toc. Așadar plăcându-mi prea mult i-am dus la croitor și i-a modificat. Sunt mult mai „purtabili” acum și se potrivesc atât la outfituri mai elegante cât și la cele mai sport.

Pantofii sunt… incredibili! Comoditate maximă la un toc de 11 cm. Bine lucrați, cu detaliile puse la punct. Ceea ce m-a impresionat atunci când am dat comanda pe Standard-Shoes a fost acela că am fost sunată pentru a fi întrebată diferite detalii despre talpa piciorului. Un detaliu aparent minor dar care îi plasează pe un loc fruntaș în lista mea!

Poate vă atrage atenția cadrul în care am făcut fotografiile. Ceea ce îmi place la orașul natal este acela că poți descoperi lucruri atât de frumoase încât rămâi… speechless. Căutând împreună cu Raluca un loc în care să imortalizez outfitul de astăzi am dat peste un mic părculeț care adăpostea un mini castel. Mie cel puțin așa mi-a părut. Cu toate acestea… Mi-a dat fiori atunci când l-am cercetat și când i-am atins scările. Cine știe ce povești or spune pereții adânciți de vreme?

*welcome to my castle, muhaha!*

*who run the world? Girls, girls!* 

Acum aștept părerea voastră, pare sau nu locul bântuit? De văzut nu am văzut nimic, dar de auzit… am auzit câteva sunete ciudate. 😀

17 thoughts on “Casual outfit for busy days

 1. Wow, e superb locul in care ati facut poze, e perfect pentru shootinguri :))
  Foarte draguta tinuta, imi plac mult blugii, arata super! :*

 2. Chiar super locatia, poate mai faci poze pe acolo!
  Tinuta, ca de obicei, imi place mult! Blugii sunt mai mult decat purtabili, arata foarte bine, nici prea stramti, nici prea largi. Iar pantofii..vaai, ce frumosi sunt!
  Kisses :*

 3. Imi place super mult locul in care ati facut pozele. Eu nu am avut atata noroc de peisaje in oras 😦
  Imi place mult outfitul, in special pantofii si cardiganul ❤ :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s